Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
80732
Players nickname
Nikola Dizel
Suspect ID
85117,69341
Date of violation
Jan 8, 2026
Time of violation
00
Proofs
https://youtu.be/HToKWmU7E8s

Nikola Dizel

Player
Player
Sve se vidi u pov lik mi broji na prvom spratu od zgradi gde nije ni njihov posed i plus broji iza zida oni su zauzeli celu zgradu i broje bilo gde zamislite neko da tu zivi i oni da vam broje da ne mozete da udjete u svoju kucu zatim je moj prijatelj otisao gore i poceli su da ga pucaju bez brojanja ako mislite da se brojali i da se ne cuje jer sam bio daleko uzmite brojite vi od kad se popeo kod njih znaci ida su brojali ali 100 posto nisu ona du odbrojali 5 sekundi za 2 i ako je moj drug napistio posed i idalje su ga jurili

jordaniii1323

Player
Player
Sve se vidi u pov lik mi broji na prvom spratu od zgradi gde nije ni njihov posed i plus broji iza zida oni su zauzeli celu zgradu i broje bilo gde zamislite neko da tu zivi i oni da vam broje da ne mozete da udjete u svoju kucu zatim je moj prijatelj otisao gore i poceli su da ga pucaju bez brojanja ako mislite da se brojali i da se ne cuje jer sam bio daleko uzmite brojite vi od kad se popeo kod njih znaci ida su brojali ali 100 posto nisu ona du odbrojali 5 sekundi za 2 i ako je moj drug napistio posed i idalje su ga jurili
self report

Ivan Wersake

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu

ID 69341 ce biti kaznjen za Generalno Pravilo 6.15
(Ne smijete pucati bez odborjanih 5 sekuni)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom