Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appeal | Neadekvatno ponašanje by Ivan

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15705
Players nickname
Major_Payne
Administrators nickname
Kizule_Macakk
Date
Jan 9, 2026
Time
00:00
Proofs
https://i.imgur.com/Cg1der8.jpeg

BillyCharles

Player
Player
Pozdrav.

Danas sam bio zaustavljen od strane Policije. Vozio sam relativno sporo, sa namerom da ne bih oštetio motor. Stanem Policiji, dopustim im da me pretresu, dam im i dokumenta i oni mi napišu kaznu od 30.000$ zbog prekoračenja brzine, jer je kako su naveli ograničenje 150 km/h, a ja sam vozio 158 km/h.. Tu se ja razočaram jer eto, dok se mnogi po gradu manijače kolima, ne staju na policijska zaustavljanja, ubijaju koga stignu i gde stignu, oni mene koji sam vozio uredno svojom trakom, vezanim pojasom, kaznjavaju za prekoracenje od pisljivih 8km/h...

I ja tu njih upitam u OOC chatu zasto sam kaznjen, pa napisem dok su oni vec bili u kolima i odlazili "Sram vas bilo, smradovi jedni.."

Na sta zaustavljaju kola, vracaju se, tejzuju me te me hapse, iako je po pravilima jasno naglaseno da OOC odnosi/desavanja ne smeju uticati na IC odnose i situacije. A i zamislite cak i da sam IC rekao to sto sam im rekao, da li je sluzbenom licu dozvoljeno da zbog toga hapsi osobu i dodatno joj izrekne kaznu od 35.000$. Ali opet naglasavam da sam ja to napisao u OOC chatu.

Pozvao sam Administratora da intervenise, medjutim bilo je kasno jer su me vec vodili do zatvora. Admin Ivan me je obavestio da je tu i da speca.

Celokupna situacija sa tom dvojicom me je zaista izbacila iz takta, pa sam OOC poceo da ih vredjam. Admin Ivan, koji je specao je sve to video, i izrekao mi ban nanedelju dana, razlog naveden u naslovu.

I da priznajem, bez obzira na situaciju, preterao sam. Bio sam besan i ono malo kapi razuma sto je ostalo taj bes je izgrizao... Izvinite ljudi. Voleo bih samo da znam da li postoji nacin da se vratim u igru. Necu vise da psujem, bez obzira na sve, Admine Ivane.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom