sve se vidi u pov kako me covek blackmaila tako sto mi kaze otprilike ovako "zoves visu silu i ja te kacim odma sad"
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Smesan si momak, robas me u sred grada i ti nesto kenjas, i ja te kacim svakako iako zoves visu silu, situacija je vec resena Nikola Luther je bio tu tako da paljba, nema veze sa black mailingom niti ima bilo koji razlog da bi bio, samo mozes da places.sve se vidi u pov kako me covek blackmaila tako sto mi kaze otprilike ovako "zoves visu silu i ja te kacim odma sad"
ima ucenjivao si me da ako zovem admina da ces da me okacis sto i jeste blackmailingSmesan si momak, robas me u sred grada i ti nesto kenjas, i ja te kacim svakako iako zoves visu silu, situacija je vec resena Nikola Luther je bio tu tako da paljba, nema veze sa black mailingom niti ima bilo koji razlog da bi bio, samo mozes da places.
kojim kuratorima kad u situaciju nisu ukljceni 3 lika iz istog fema nego 2?Žalbu prepuštam kuratorima neformalnih organizacija.
odakle ideja da to ima veze sa bl glupi, robas me na sred ulice, ko si ti pre svega, terminator? kao drugo zasto bi uopste rekao ako zoves visu kacicu te kad sam pre toga reko da te svakako kacim, jer POKUSAVAS da me robas van geta, IQ 0, da li imam razloga da ti kazem ako zoves visu kacicu te, NE, ne prodajem ti nesto pa ti kazem ako mi ne das toliko kacicu te ili ako ne uradis nesto kacicu te, svakako sam i sam zvao visu da vidi kako krsis pravila.ima ucenjivao si me da ako zovem admina da ces da me okacis sto i jeste blackmailing
batice, na videu se lepo cuje kako ucenjujes reko sam ti vec i ne moras da pises ovolike referate ustvari pisi taman da jefta ima posla da cita jer ionako nista pametnije u zivotu ne radi nego da reagira na zalbe protiv mene i glumi bota po forumu…odakle ideja da to ima veze sa bl glupi, robas me na sred ulice, ko si ti pre svega, terminator? kao drugo zasto bi uopste rekao ako zoves visu kacicu te kad sam pre toga reko da te svakako kacim, jer POKUSAVAS da me robas van geta, IQ 0, da li imam razloga da ti kazem ako zoves visu kacicu te, NE, ne prodajem ti nesto pa ti kazem ako mi ne das toliko kacicu te ili ako ne uradis nesto kacicu te, svakako sam i sam zvao visu da vidi kako krsis pravila.
Ma zasto bi te ucenio, visu silu sam svakako sam zvao, reko sam da cu da te kacim zato sto me tu robate i sam ne znas pravila ti nesto kacis, zasto bi imao razlog da ti kazem ako pozoves visu kacicu te, logicki razmisljaj, logicno da cu da te kacim kad krsis pravila gradabatice, na videu se lepo cuje kako ucenjujes reko sam ti vec i ne moras da pises ovolike referate ustvari pisi taman da jefta ima posla da cita jer ionako nista pametnije u zivotu ne radi nego da reagira na zalbe protiv mene i glumi bota po forumu…
bato cuje se sve na povu, a ja cu i za laganje administracije da te kacim pozMa zasto bi te ucenio, visu silu sam svakako sam zvao, reko sam da cu da te kacim zato sto me tu robate i sam ne znas pravila ti nesto kacis, zasto bi imao razlog da ti kazem ako pozoves visu kacicu te, logicki razmisljaj, logicno da cu da te kacim kad krsis pravila grada![]()