Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
71657
Players nickname
Hugo Danttes
Administrators nickname
marin panther
Date
Jan 10, 2026
Time
00.00
Proofs
https://youtu.be/XbGs_qK2PQA?si=I5c3QRSmTPyiXuOv

n1ke

Player
Player
Navodno gospodin Marin Panther,

molim Vas da mi dostavite dokaz (POV) da sam prekršio pravilo 3.1, jer mi nije jasno kada sam to pravilo prekršio. Nakon pauze od dva meseca vratio sam se na Grand server kako bih ponovo igrao, i odmah sam dobio kaznu za pravilo 3.1 bez ikakvog obrazloženja.

Smatram da kazna nije opravdana i ljubazno Vas molim da se ista preispita i ukloni, jer za nju, po mom mišljenju, nema validnog razloga.Hvala na citanju Aldin verstappen

I neka se sto pre makne admin od Marina Panthera. Jer decko nema pojma pravila grada

Unapred hvala na razumevanju.

Srdačan pozdrav,
Hugo Danttes

n1ke

Player
Player
Navodno gospodin Marin Panther,

molim Vas da mi dostavite dokaz (POV) da sam prekršio pravilo 3.1, jer mi nije jasno kada sam to pravilo prekršio. Nakon pauze od dva meseca vratio sam se na Grand server kako bih ponovo igrao, i odmah sam dobio kaznu za pravilo 3.1 bez ikakvog obrazloženja.

Smatram da kazna nije opravdana i ljubazno Vas molim da se ista preispita i ukloni, jer za nju, po mom mišljenju, nema validnog razloga.Hvala na citanju Aldin verstappen

I neka se sto pre makne admin od Marina Panthera. Jer decko nema pojma pravila grada

Unapred hvala na razumevanju.

Srdačan pozdrav,
Hugo Danttes
Marin Panther pod hitno mi daj POV gde sa prekriso G.P 3.1

Status
Not open for further replies.
Top Bottom