Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
39683
Players nickname
Anja Plavsic
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Apr 10, 2024
Time
00:00
Proofs
xxxx

Anja Hey

#tetka
Player
Poštovani,

prošlo je više od godinu i po dana otkako sam dobila kick iz administracije.

Do dana današnjeg nisam dobila obrazloženje ni kako ni zašto, samo kick.

Pitala sam kad opet mogu da se prijavim, tad mi je Mujo rekao da imam blacklist na dva mjeseca, te da se prijavim za dva mjeseca opet.

Prije cca mjesec dana sam pitala, Aldina, da li se mogu prijaviti za asistenta administracije, da mogu kroz RP, nastaviti ono što radim od prvoga dana, a to je promocija projekta, na koji sam dovela ne tako mali broj igrača, i gdje novim igračima uvijek prikažem najbolje strane projekta kao takvog za koje znamo da će se zadržati na projektu.

Na to sve dobila sam odgovor prvo od Aldina, a onda i od Nixe, da ne da imam Blacklist.

Nadalje, komunikacija je tekla ovako kad sam bila pozvana na razgovor:

Anja: U redu, prihvaćam kick, no kad se opet mogu prijaviti za administratora?
Mujo: Imaš blacklist na 2 mjeseca.
Anja: U redu, hvala, to znači da opet mogu postatiti Administrator?
Mujo: Tako je, ali tek za dva mjeseca.

Ono što mi nije jasno, kako sad imam trajni blacklist za administraciju, ako mi je rečeno da je blacklist 2 mjeseca?

Želja mi je postati asistent administracije, ništa više od toga, kao što ni onda kad sam bila administrator gdje sam zabilježila dobre rezultate, bila curator EMSa, drugu radnu sedmicu administrator sedmice, imala nebrojeno pohvala od strane igrača itd.

Voljela bi da kroz administratorski dio, čak i kao asistent, nastavim RP i da ostanem uključena u community i da pomažem igračima, kroz svoja znanja i vještine koje sam stekla u protekle 3 godine igranja.

Hvala Vam na čitanju,

Anja

Status
Not open for further replies.
Top Bottom