Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28219
Players nickname
Luka Rain
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jan 10, 2026
Time
0000
Proofs
xxxx

Luka Blackwood

Veni vidi vici
Player
Poštovani Nixa i Abrahame, javljam vam se povodom blacklist-e za admina. Želeo bih da objasnim situaciju i da uputim iskreno izvinjenje zbog nastalog problema.

Naime, koristio sam Discord plugin pod nazivom Vencord, ali u tom trenutku nisam znao da je njegovo korišćenje protiv pravila za admine. Plugin nisam koristio ni u kakve nepoštene svrhe, niti sam imao bilo kakvu prednost u odnosu na druge nisam gledao kanale kojima nemam pristup, niti sam radio bilo šta što bi kršilo pravila ili ugrozilo server.
Želim da naglasim da mi to zaista nije bila namera i da sam spreman da u potpunosti poštujem sva pravila ubuduće. Iskreno mi je žao zbog ove situacije i prihvatam odgovornost za svoju nepažnju.
Takođe bih napomenuo da mi je Aldin Verstappen ranije već pisao u vezi ove situacije i tada mi je rečeno da nemam blacklistu, ali se kasnije ispostavilo da ona ipak postoji, zbog čega vam se sada i obraćam ovim putem.

Nadam se da ćete uvažiti moje objašnjenje i izvinjenje i da ćete razmotriti mogućnost skidanja blacklist-e. Hvala vam na vremenu i razumevanju!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom