By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ne krse 3 calana isto praviliPov nije od pocetka zapoceli ste ic situaciju
+ jos dva vasa vozila me udaraju iz istog fama i na kraju se vidi kako njihov clan fama ulazi u doc i ubija te time 3clana porodice berluconi krse pravila sto je warn pola fama sam vam stavio u zatvor i imate pravi glasa
Veliki pozdrav od mene.ZZ
malo nolje pogledaj ahahahahahahahahahaahahahahahaahahahahahahMalo nolje pogledaj
Vidli smo na dc sta je bilo malopremalo nolje pogledaj ahahahahahahahahahaahahahahahaahahahahahah
lice jel ti kapiras sta znaci ''nema 10 minuta poslje ooc eventa'' da te pitam samo jer ocigledno ne kapirasPov nije od pocetka zapoceli ste ic situaciju
+ jos dva vasa vozila me udaraju iz istog fama i na kraju se vidi kako njihov clan fama ulazi u doc i ubija te time 3clana porodice berluconi krse pravila sto je warn pola fama sam vam stavio u zatvor i imate pravi glasa
Veliki pozdrav od mene.ZZ
nisam se ja upisustio u nikakav rp covjek je vezo mojeg covjeka koji je bio ispred bolnice sa puckom u ruci a bio je sa eventa skupa samnom i ja sam mu reko sta je bilo onda je vezo i mene a poslje i 3 vezoTi si se upustio u RP da se fino objasnila situacija da ides sa eventa bio bi pusten
jasno je meni to ali nije fer da hapsi mojeg a jos 10 ljudi ispred bolnice svi s istog eventa s puskom u ruci i on niti a ni b samo vadim lisice vezujem jednog drugog i tjt wtf kakav je to rp o cemu pricamo?Ti si se upustio u RP da se fino objasnila situacija da ides sa eventa bio bi pusten
Pa dordje kako da radis PG. Sram te biloVidli smo na dc sta je bilo malopre![]()
IC SITUACIJU JE ZAPOCEO JEL ZNAS CITATIZabranjeno je ubijati/pljačkati/otimati/itd. prije početka događaja (10 minuta prije) i 5 minuta nakon.
POSTO vidim da ne znate kako sta eto vam![]()
kakav pov od pocetka lice covjek ti govori da ide sa eventa i da nem a 10 min od kako je se event zavrsio o cemu pricasDakle igrac pod id 32320 krsi na pocetku pova neadekvatno ponasanje citav put mga njegovi ljudi me udaraju na auto putu uljejcu u doc i ubijaju ga na kraju i kod fiba ste vidili da pucaju unutra i evo slika kako im govori da ne moze da je gz + jos pise vezan da se kazni sve i jos pov nije od pocetka
Vidi se da si 55k idkakav pov od pocetka lice covjek ti govori da ide sa eventa i da nem a 10 min od kako je se event zavrsio o cemu pricas
leci seDakle igrac pod id 32320 krsi na pocetku pova neadekvatno ponasanje citav put mga njegovi ljudi me udaraju na auto putu uljejcu u doc i ubijaju ga na kraju i kod fiba ste vidili da pucaju unutra i evo slika kako im govori da ne moze da je gz + jos pise vezan da se kazni sve i jos pov nije od pocetka