Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
62785
Players nickname
Emin Meehmedovic
Suspect ID
62722
Date of violation
Jan 11, 2026
Time of violation
00:08
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=1jQLUSkgYKk

Cmoeeee

Player
Player
Dobro vece kao sto vidite na snimku Bivsi Lider LS Vagosa Nikola Angell 64117 i trenutni Lider Marabunte Strahinja Accused 62722 smo u pozivu i tu se vidi username od Lidera Marabunte na kojem mu je setan Lider i tu se cuje kako Lider Strahinja govori da je pustio u Turf Team njegove organizacije citere i da je upoznat sa tim i kako on tvrdi da ga boli kurac za to...

Last edited:

sima21

Player
Player
moro san da aktiviram svoj forum racun nakon sto sam vidio ovu zalbu na mog sina straleta, decko bjelis u vc sa ljudima i snimas to ti samo govori kolki si pacenik i pshiopat sve najbolje ti zelim pozzzzz.

Cmoeeee

Player
Player
moro san da aktiviram svoj forum racun nakon sto sam vidio ovu zalbu na mog sina straleta, decko bjelis u vc sa ljudima i snimas to ti samo govori kolki si pacenik i pshiopat sve najbolje ti zelim pozzzzz.
Snimam zato sto bez ovakvih dokaza na kraju si ti kriv kada dodje do nekih problema ovako ja snimim da osiguram sebe i tjt

Garfild

Player
Player
Po mojim roleplay analizama, statistikama i svemu drugom, zakljucio bih da je ova zalba laz zato sto je strahinja lider marabunte otisao do Ria de Janeira za nedelju dana i ovo je foto montaza, plus lider vagosa ,imam dojavu, da je imao bombu i morao da prica sve ovo i sve je namesteno. UA

Dzemil

Player
Player
Pov je stariji vise od 48H tako da i na gospodinovom screnu se vidi anti afk skripta tako da imam presnimljeno bude li cutovao video.

Cmoeeee

Player
Player
Pov je stariji vise od 48H tako da i na gospodinovom screnu se vidi anti afk skripta tako da imam presnimljeno bude li cutovao video.
Koja anti afk skripta i odkud ti mozes znat da je sve sto mi je na desktopu povezano sa igricama vec koristim ga za hiljadu drugih stvari a ti slobodno ako mislis da imas neki validan dokaz a ne mozes ga imat jer ja nisam iz te price ti slobodno kaci sta god mislis da ce ti proci pa ako bude bilo povoda ja prihvatam da budem kaznjen za to ...

Garfild

Player
Player
Koja anti afk skripta i odkud ti mozes znat da je sve sto mi je na desktopu povezano sa igricama vec koristim ga za hiljadu drugih stvari a ti slobodno ako mislis da imas neki validan dokaz a ne mozes ga imat jer ja nisam iz te price ti slobodno kaci sta god mislis da ce ti proci pa ako bude bilo povoda ja prihvatam da budem kaznjen za to ...
Resi Dzemila glupog ezezez, nohate

Dzemil

Player
Player
Moze nina panic pola sata kod tebe da povuces?

Dzemil

Player
Player
Neka ga cuo njegovo ime na snimku pa ga uradilo, taman ce da mu dobro dodje da iskoristi za intro na novu montazu. Ime montaze Most important player on GrandRP
Sto si izbrisao deo videa gde se cuje kako tvoj lider priznaje da kod njega cituje marlon?

stefaan

Player
Player
Dobro vece kao sto vidite na snimku Bivsi Lider LS Vagosa Nikola Angell 64117 i trenutni Lider Marabunte Strahinja Accused 62722 smo u pozivu i tu se vidi username od Lidera Marabunte na kojem mu je setan Lider i tu se cuje kako Lider Strahinja govori da je pustio u Turf Team njegove organizacije citere i da je upoznat sa tim i kako on tvrdi da ga boli kurac za to...
MOJA ROLEPLAY IZJAVA:

Po mojoj proceni, iskustvu, razmatranju ove zalbe, citujuci ovu zalbu, razmotrio sam sledece.:

Ova zalba je laz posto Leader Of Marabunta Grande je trenutno u Africi u pomaze malim crncima, a sa druge strane tu je E.X Leader of Los Santos Vagos koji se trenutno nalazi u Rusiji u ratu koji se trenutno odvija ( Rusija VS Ukrajna, iskreno ja smatram da je dovoljno da se Jocke Gold zarola da padne cela Ukrajna ali nisam siguran tu vise zna Garfild posto ga bolje poznaje. )

Ovom izjavom branim OBOJICU E.X Leadera i trenutnog Leadera, a ti Emine Cmoe moram da ti kazem da si jedna ono mala picoka koja sve snima EZ. UA.

Potpis: AMBASADOR

Cmoeeee

Player
Player
Sto si izbrisao deo videa gde se cuje kako tvoj lider priznaje da kod njega cituje marlon?
Nije nijednom to rekao, rekao je samo da ima marlon i da taj marlon cituje rekao je da marlon vise ne turfa i nije rekao da on zna da marlon cituje niti da je marlon citer jer da zna sigurno bi rekao to na snimku ali on nije kao pojedinci

Status
Not open for further replies.
Top Bottom