Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
32320
Players nickname
Mane Novak
Administrators nickname
Mile Bucojevic
Date
Jan 11, 2026
Time
00:00
Proofs
http://gta5grand.com/forum/threads/1229852/post-4275945

Novakkk

🫡
Player
Postovana administracijo pisem ovu zalbu ne zato sto mislim da je admin donio pogresnu odluku, nego zato sto mislim da je glup razlog za koji sam dobio ban 30 dana.
Naime sve je krenulo od kad je familija Nighthawk napala našu sferu u nez tocno kolko sati dosao sam ja i jos par mojih ljudi no ja sam uso u zadnjim sekundama gdje nisam stigao upaliti snimanje gdje da sam iso palit snimanje nebi stigo uc u krug! Znam da sam ispo glup no ni sam nisam znao da ce me neko kacit za pravilo P.D 1.18 koje sam ja prekrsio i priznajem to i zao mi je sto sam to napravio i poslo sam video kako sam dosao do tog roofa i ilegalan je spot no u tom trenutku nisam razmisljo bilo mi je samo vazno da stignem uci u krug sto sam i uspio ali na ilegalan spot!! Imam pov kako sam ubio covjeka i sve ali nemam pov kako sam uso u krug!

Ovo mi je prvi put da sam napravio ovakvo nesto i zalim za to nisam razmišljo o posljedicama te mi na na kraju pameti nije bilo da ako udjem na taj spot da ne smimim mogu dobit ban, mozete sami pogledat da nikad u zivotu nisam bio pov req samo 1 i to sam poslo i sve je bilo legalno i cisto na pov-u molim vas da mene razumijete nije da sam ja nesto dobi s tim niti da je covjek koji me okacio da je dobio ili izgubio nesto oni su svakako winali sferu ja sam osto sam na nih 16 dakle nista im se nebi preomjenilo da sam ubio jos 5 ljudi, znam da sam napravio glupost i nece se ponoviti, jos jednom ponavljam ovo mi je prvi put da mi se ovako nesto dogodilo i obecajem zadnji put, nadam se da me razumijete. Hvala unaprije!
Lp! Mane Novak:)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom