Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
62785
Players nickname
Emin Meehmedovic
Suspect ID
62722
Date of violation
Jan 11, 2026
Time of violation
00:08
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=1jQLUSkgYKk

Cmoeeee

Player
Player
MOJA ROLEPLAY IZJAVA:

Po mojoj proceni, iskustvu, razmatranju ove zalbe, citujuci ovu zalbu, razmotrio sam sledece.:

Ova zalba je laz posto Leader Of Marabunta Grande je trenutno u Africi u pomaze malim crncima, a sa druge strane tu je E.X Leader of Los Santos Vagos koji se trenutno nalazi u Rusiji u ratu koji se trenutno odvija ( Rusija VS Ukrajna, iskreno ja smatram da je dovoljno da se Jocke Gold zarola da padne cela Ukrajna ali nisam siguran tu vise zna Garfild posto ga bolje poznaje. )

Ovom izjavom branim OBOJICU E.X Leadera i trenutnog Leadera, a ti Emine Cmoe moram da ti kazem da si jedna ono mala picoka koja sve snima EZ. UA.

Potpis: AMBASADOR
Moja Roleplay izjava:

Mislim da ti je vreme da spavas i da te niko nista nije pitao .

Nikola Vladix

Player
Player
ja nisam podrzavao nikoga niti znam dal sad cituje nisam ja pravio tim niti me zanimao samo sam bio lider radio aktivnost i turfao lepo se cuje na povu kako sam rekao da necituje da ste imali validan dokaz sve je moglo da se resi ja ne podrzavam bl igrace i citere neznam zasto mene sad ukljucujete u ovo a nis nisam uradio

Haziksanoladorionis

Player
Player
Dobro vece kao sto vidite na snimku Bivsi Lider LS Vagosa Nikola Angell 64117 i trenutni Lider Marabunte Strahinja Accused 62722 smo u pozivu i tu se vidi username od Lidera Marabunte na kojem mu je setan Lider i tu se cuje kako Lider Strahinja govori da je pustio u Turf Team njegove organizacije citere i da je upoznat sa tim i kako on tvrdi da ga boli kurac za to...
Zbog ljudi kako tebe ljudi sa granda nece vise da rade roleplay server je bonbona sa skriptom sto ima za sebe kao psosebnu i nece bit kao sto je bio ranije i sto puno ljudi su otisli sa projekta za tih stvari sto vole da igraju igricu strahinja je okej lik i znam da nikad ne boh rekao nesto takvo nego je u pitanju sto neko moze a neko nemoze sam da ucini za sebe za fam ili org sto iskreno je zalosno kako ljudi dobijaju na paznju i svega reportao si lika sto je voleo da vodi org a ne da vodi turfove kontas jest mozda AKO KAZE pola i vise servera da ryzen cituje i konstantno ga reportate ali mislim da je sasvim nepotrebno kacit Strahinju nego fam gde rayzen igra ostale evente a ne od org Emine prvi znas kolko krsis pravila i kolko si tvrdoglav o cemu i da pricamo zaludno je zato sto da volis da igras igricu kao sto treba nikad ne bi bio ovakav kao sto si sad i ti imas najmanje pravo da reportas nekog drugog za nesto iskreno no hate imaces drugacije perspektive posle svega nego kao sto imas sad kad sam napisao navedeno sto znas da sam upravo.

Boris1223

Player
Player
Nije nijednom to rekao, rekao je samo da ima marlon i da taj marlon cituje rekao je da marlon vise ne turfa i nije rekao da on zna da marlon cituje niti da je marlon citer jer da zna sigurno bi rekao to na snimku ali on nije kao pojedinci
Aaa on je samo good boy I to je reko sine ti si debil bolesni sedis u voiceu snjim I snimas ga oboleli

Status
Not open for further replies.
Top Bottom