Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
49880
Players nickname
Pera_Domaja
Suspect ID
83896 68127
Date of violation
Jan 12, 2026
Time of violation
00 00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/117/post-thread

pera domaja

Player
Player
Dobro jutro administracijo imam problem,lik kojem sam pre neki dan u organizaciji dao veci rank je dosao do mene i reko mi u fazonu da sam ga ispostovao sve ful i krenuo da mi prebacuje pancire i puske zamolio me da mu pomognem nesto,dao mi je ubermacht e60 po ceni od 1000 dolara ja nisam bio svestan da to ne moze dok je on bio svestan i imao plan sta hoce da uradi i posle toga je usao preko drugog naloga 68127 id i trazio mi je da mu prebacim ubermacht e60 nazad sto sam i uradio jer nisam bio svestan da to ne sme da se radi ja se iskreno izvinjavam dosta vremena sam ulozio u igricu ne bih voleo da mi propadne sve to zbog ovakve gluposti ja se iskreno izvinjavam i to se sigurno nikad vise nece ponoviti desilo se neocekivano i uopste nisam znao da je to protiv pravila sve dok mi prijatelji nisu rekli u vezi toga onda sam odlucio da priznam krivicu jer ne zelim da bude nikakve lazi nit prevare vec zelim da sve bude korektno hvala na razumevanju zelim sve najbolje.

pera domaja

Player
Player
namestio me u potpunosti najgore sto moram da se dovodim u ovu situaciju da vas cimam i da maltene ispastam radi njega

pera domaja

Player
Player
jedino sto sam uradio jeste sto sam uzeo pancire iz njegovog gepeka koje mi je obecao da ce pocasti

Nikola Armanii

Senior Administrator
Senior Administrator
Odobreno

ID 83896 ce dobiti kaznu za GP 1.1+1.8
ID 82633 ce dobiti kaznu za GP 1.8.

ID 68127 i 83896 nisu iste osobe vec je ID 83896 delio svoj account.
Kreirani račun vlasništvo je autora, vaš račun se ne može dijeliti niti trgovati.
Zabranjeno je komuniciranje između vašeg glavnog računa i twinka. Svaki prijenos imovine ili novca dovest će do TRAJNE zabrane oba računa.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom