1. Vaše IRL ime: Aleksandar
2. Vaše godine: 20
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosek online aktivnosti: 7-8h
5. Vaš discord: sale13121579
6. Vaše ingame ime: Travko Escobar
7. Vaš ID: 81422
1. Leader za: Marabunta Grande
2. Zašto želite biti lider ove organizacije?
2.1 Zato sto mislim da imam dovoljno iskustva da vodim jednu ovakvu organizaciju.
2.2 Dovoljno dugo vremena provodim po crime organizacijama i uglavnom sam HC i imam ozbiljnu ekipu koju bi napravio u gradu.
2.3 Moj cilj vođenje ove organizacije je da budemo najjaca i najaktivnija oranizacija u gradu.
3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
3.1 Pre svega svakodnevne obavezne akcije.
3.2 Sistem bonusa ce biti poboljsan nego sto su bili kod prethodnih lidera. Znaci svaki mali doprinos organizaciji od bilo kog clana ce biti nagradjen novcano ili povecanjem ranka.
3.2 High Command team
High Command će biti zadužen za vođene akcija,deljenja bonusa članovima i vođene organizacije kada lider nije tu.
3.3 Aktivnost
Cilj nam je da budemo najjaci gang,tako da bi uveo dnevne pljačke GS i 24/7, FZ raidova, robanja po getu, kradja kamiona u ng,pljacke banki i svaki ostali moguci dogadjaj. Svaki član koji bi učestvovao će dobiti bonus ! ! !
4. Rankovi:
1. Suspend
2. Potrcko
3. Nova Glava
4. Reketas
5. Ulica
6. Sprejas
7. Vodja Grafita
8. Batinas
9. Turfer
10. Vodja Kraja
11. Desna Ruka
12. Gazda
13. Glavni Gazda
Srećno svim ostalim kandidatima!
2. Vaše godine: 20
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosek online aktivnosti: 7-8h
5. Vaš discord: sale13121579
6. Vaše ingame ime: Travko Escobar
7. Vaš ID: 81422
1. Leader za: Marabunta Grande
2. Zašto želite biti lider ove organizacije?
2.1 Zato sto mislim da imam dovoljno iskustva da vodim jednu ovakvu organizaciju.
2.2 Dovoljno dugo vremena provodim po crime organizacijama i uglavnom sam HC i imam ozbiljnu ekipu koju bi napravio u gradu.
2.3 Moj cilj vođenje ove organizacije je da budemo najjaca i najaktivnija oranizacija u gradu.
3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
3.1 Pre svega svakodnevne obavezne akcije.
3.2 Sistem bonusa ce biti poboljsan nego sto su bili kod prethodnih lidera. Znaci svaki mali doprinos organizaciji od bilo kog clana ce biti nagradjen novcano ili povecanjem ranka.
3.2 High Command team
High Command će biti zadužen za vođene akcija,deljenja bonusa članovima i vođene organizacije kada lider nije tu.
3.3 Aktivnost
Cilj nam je da budemo najjaci gang,tako da bi uveo dnevne pljačke GS i 24/7, FZ raidova, robanja po getu, kradja kamiona u ng,pljacke banki i svaki ostali moguci dogadjaj. Svaki član koji bi učestvovao će dobiti bonus ! ! !
4. Rankovi:
1. Suspend
2. Potrcko
3. Nova Glava
4. Reketas
5. Ulica
6. Sprejas
7. Vodja Grafita
8. Batinas
9. Turfer
10. Vodja Kraja
11. Desna Ruka