Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
77542
Players nickname
Andjela Spice
Suspect ID
76680
Date of violation
Jan 12, 2026
Time of violation
15:38
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=hzeLMm10lHY&list=RDhzeLMm10lHY&start_radio=1

Ogisa67

Twist family
Player
Vidi se u pov-u kako smo se sve dogovarali i na kraju mi nije vratio pare ni dao fam samo otisao f1

Pov dogovora i de nece mi vrati pare

I pov kad je trebao da mi da i puko f1

Hugo Killa

Player
Player
Takodje proverite kod koga su prebacene pare, Pinki Svaba mu je prebacio fam da bi skemao ljude i da te pare idu njemu!

Pinki Vitale

Player
Player
Takodje proverite kod koga su prebacene pare, Pinki Svaba mu je prebacio fam da bi skemao ljude i da te pare idu njemu!
Prvo decko da li si ti normalan sta si izjavio mislim da klasican bani vejder i kupac ingm za irl para ali oke da se vratim na ovu temu ja sam njemu dao regularno fam sto mogu da vide i micki mic sam napisao priv da mi otvori forum da mogu da napisem aplikaciju da sam prebacio fam a ti bez ikakog dokaza mene okrivljujes ali okej vidi se da nisi dobar i tjt prijatno :)

Ogisa67

Twist family
Player
Molim svaki offtop da se kazni i da se proveri da li je id

76680 prebacivao nekome novac i da se proberi transakcija izmedju 76680 i 56854 da li je prebacen novac ili nesto skupoceno iz fama. I po kojoj ceni je prebacen fam ili slicno .​

Last edited:

Ogisa67

Twist family
Player
Prvo decko da li si ti normalan sta si izjavio mislim da klasican bani vejder i kupac ingm za irl para ali oke da se vratim na ovu temu ja sam njemu dao regularno fam sto mogu da vide i micki mic sam napisao priv da mi otvori forum da mogu da napisem aplikaciju da sam prebacio fam a ti bez ikakog dokaza mene okrivljujes ali okej vidi se da nisi dobar i tjt prijatno :)
Da kupujemo za rl pare ne bi sad bili skemani za 12 miliona

Deda Nikolaa

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu. Dostavite duzi POV cele situacije

Za dostavljanje duzeg POV-a imate 16 sati​

Ogisa67

Twist family
Player
Evo Deda jasno je vidi kako izbegava i sve i sam vidis u logovima da mi nije vratio pare i da nije prebacio fam
Ovo je dovoljan pov i nemam veci iz ovoga mozes da zakljucis sve pozdrav .

Pinki Vitale

Player
Player
eo ga ogisa spicajzla sto pomaze bani vejderima mnogo smijesno ovo postaje axxaxaax :) a sta je nemate dovoljno dokaza pa panika e moja braco bez ikakih dokaza osudjujete ccccc to ne valjaaa to nije dobrooo ogisaaaa nevaljalce maliiii bezobrazni

Pinki Vitale

Player
Player
Evo Deda jasno je vidi kako izbegava i sve i sam vidis u logovima da mi nije vratio pare i da nije prebacio fam
Ovo je dovoljan pov i nemam veci iz ovoga mozes da zakljucis sve pozdrav .
evo ogisa on ne izbjegava da da fam nego je sam rekao da mu date 12m sto se i cuje na snimku on je rekao da njega porez ne zanima i da oce okruglo 12m i ovo ne mora da znaci da je fam u pitanju moze biti bilo sto i nauci te vec jednom da snimate kako treba jer se ocigledno vidi da nemate duzi pov pa se izvlaci te da dva pova koja su mozda i isecena pozrav :)

Deda Nikolaa

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

• ID 76680 dobit će kaznu za Generalno Pravilo 1.3
  • Bilo kakva prevara nad igračem je kažnjiva, u ovom slučaju igrač je izbegavao dalju komunikaciju posle primanja samog novca.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom