Sve u pov igrac koristi ilegalan aimlock redux sa kojim je posle usao na rp fabriku .
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!po mene nedovoljno dokaza znas koliko ima istih mapa i na povu se ne vidi da je njemu lokaloSve u pov igrac koristi ilegalan aimlock redux sa kojim je posle usao na rp fabriku .
Haha jok se ne vidi daj ne budi smjesanpo mene nedovoljno dokaza znas koliko ima istih mapa i na povu se ne vidi da je njemu lokalo
sacu da ti nadjem redux koji ima istu mapu a legalna i nije aim lockHaha jok se ne vidi daj ne budi smjesan
Ma ne moras meni nista slati prijatelju opusteno briga mene ja samo kazem sta vidimsacu da ti nadjem redux koji ima istu mapu a legalna i nije aim lock
Cist aimlock ovo druze cist aimlockSve u pov igrac koristi ilegalan aimlock redux sa kojim je posle usao na rp fabriku .
po mene nedovoljno dokaza znas koliko ima istih mapa i vi po mapi zakljucujete da lik ima cheathSve u pov igrac koristi ilegalan aimlock redux sa kojim je posle usao na rp fabriku .
..po mene nedovoljno dokaza znas koliko ima istih mapa i vi po mapi zakljucujete da lik ima cheath