Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
74110
Players nickname
Sergeii Donn
Administrators nickname
Kizule Macakk
Date
Jan 14, 2026
Time
1:51
Proofs
https://youtu.be/ZMFRHP81B5w

Sergei Donn

Player
Player
Poštovana administracijo,

ovdje Sergeii Donn (74110) podnosim žalbu na administratora Kizule Macakk, jer smatram da je u ovoj situaciji donesena pogrešna odluka.

Naime, tokom pucnjave sa drugim igračima, što se jasno vidi na POV-u, igrač ID 78755 nam je došao s leđa na mašinu golih ruku, dok smo se mi u tom trenutku aktivno pucali sa drugim igračima. U takvoj situaciji niti ja, niti bilo ko drugi nije mogao znati da li je taj igrač dio iste grupe sa kojom smo bili u pucnjavi ili ne.

Smatram da je igrač ID 78755 trebao biti kažnjen za Fear RP, jer je bez ikakvog straha prišao mašini goloruk, dok se oko njega odvijala oružana pucnjava, čime je očigledno ugrozio vlastiti život. Takvo ponašanje je nerealno i protivno RP pravilima.

Takođe, ako već igrač ID 78755 nije bio dio iste grupe, postavlja se pitanje zašto nam nije brojao. Koliko je meni poznato, brojanje je obavezno i tokom krađe mašine, bez obzira na situaciju, što se u ovom slučaju nije desilo.

Iz navedenih razloga smatram da odluka administratora nije ispravno procijenila cijelu situaciju, te molim da se žalba ponovo razmotri i da se događaj pregleda detaljno kroz POV.

Unaprijed hvala na vremenu i razumijevanju.

Srdačno,
Sergeii Donn (74110)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom