sve se vidi u povu nakupi se pancira maski i izađe iz organizacije te uz to nije za ništa dobio odobrenje niti je gdje zapisao da je uzeo išta
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Mene ne zanima nikakvo vraćanje ako si ukrao stvari iz mog skladišta za tu krađu ćeš i ispaštati. Ćao, zdravo!pa da ste mi dali priliku i vratio bi vam i ostale stvari ali niko nece od vas da uzme
Ko tebi da lidera vidis da decko oce ti vrati stvari nemoj se pravis mudo sto si uzeo lidera kad svi znamo kolko je lako i kolko svako moze svakako ga reporta za kradju tako da onoMene ne zanima nikakvo vraćanje ako si ukrao stvari iz mog skladišta za tu krađu ćeš i ispaštati. Ćao, zdravo!
bas sve je upravuKo tebi da lidera vidis da decko oce ti vrati stvari nemoj se pravis mudo sto si uzeo lidera kad svi znamo kolko je lako i kolko svako moze svakako ga reporta za kradju tako da on
Moras bas da budes jadan i bedan da zelis da nekome napakostis on je ponudio da ti vrati i ostatak, i ti ga kacis zato sto je uzeo 4 pancira, da li si ti ok? I on jos zeli i ostalo da vam vrati a tebi je prece da neko bude banovan.... Srami seMene ne zanima nikakvo vraćanje ako si ukrao stvari iz mog skladišta za tu krađu ćeš i ispaštati. Ćao, zdravo!
ja nemam sta da kazem na ovo ti nisi trebao lider da budes ako covek zna da je pogresio i oce da vrati sve a vi mu ne date daj te mu sansu jednu vrati ce sve i niko ne treba da snosi kaznu ako bude vraceno sta je tu problem ne razumem?Mene ne zanima nikakvo vraćanje ako si ukrao stvari iz mog skladišta za tu krađu ćeš i ispaštati. Ćao, zdravo!
HAHAHA KAKO TE KARAJU !Pa ja mislim da se pita prvo da se vrate stvari medutim ne vrate li se onda se ide kacit
da nadovezem ovu kradju ima i snimci de pokusava da skema coveka za kucu evo i dokazsve se vidi u povu nakupi se pancira maski i izađe iz organizacije te uz to nije za ništa dobio odobrenje niti je gdje zapisao da je uzeo išta
pa kad je povuko a da imas malo mozga razmislio bi malo kideksicudjabe vezes kad nema veze i rejectana je zalba ta
povuko je s razlogom nije sigurno onako povuko nez sta se mijesas koji kurac nebitan sipa kad je povuko a da imas malo mozga razmislio bi malo kideksicu
najace hahahahhahahahMoli se patrik da se smiri jer nije admin nego jebeni jadni lider emsa i da smiri hormone malo
Brao debilcino glupa jebem li ti mrtve i tebi i onom ko ti dade lidera jel vidis da hoce da ti vrati stvari sta si umislio mudonju neku ko da si napravio server a ne uzeo jebeni ems jebo ti ems mrtve, sta jer si ti lider kacis radi jebena 4 pancira decko ti je vec vratio 4 maske znaci jebla te ta 4 pancira i jeblo te to tvoje skladiste i jebo te ems, 53k id si ne javljaj se sine