Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18988
Players nickname
Zvone Mosby
Suspect ID
0000
Date of violation
Jan 13, 2026
Time of violation
16:49
Proofs
https://streamable.com/6pdwrh

Atam0

Player
Player
i usput pre 20 sekundi je lik pikao na tom roofu i usput izasao desno i samo sam premotao desno nisam njega cekao i usput nemoj vise da pises usput
ma nasisas se ti meni kurca sto si pao za cheat paceniku jedan, ja bar znam da se pucam bez cheata <3

ajjajskxjdifjfjskandnx

Player
Player
Hahahhahahahhhaha loooooooolllllll pod 1 momak navodno perfektno predicta gde su iako moze biti na 10 razlicitih mesta + kad je tonia ubio namerno ne stavio crosshair blizu pozicije gde se on nalazi da bi samo mogao flickati i lako ga ubiti jer ima skeletone pod 2 kad je ubio tonia onda se vraca na isto mesto da gleda ali samo sad na desnu stranu jer vidi sa skeletonima da su ljudi preko zida i onda puca u prazno tj ne zna da su preko zida i puca u zid i spreja ar-om u bukvalno nista i onda prati lika sa revom kroz zid pod 3 kad je zavrsio pucanje u prazno momak nekako nekom silom na perfektan tajming nisani u desno gde entera cela familija a nije dobio info o njima uopste i onda naravno na perfektan tajming bas kad ce prvi lik peekati on preaimuje tamo pod 4 posle se puca sa likom koji je na roofu ispod njih i naravno on peeka njega bas kad on nema zaklona tj full peeka i onda kad se sakrije iza neceg metalnog on nekako opuca u nista tj mislio je da nine iza toga🤣 i onda lik koji je bio sakriven peeka i tu mozemo videti da je bio bas na onom mestu na kom je on pucao i posle kad opet uzme zaklon lika sa roofa ispod njih ipet ga isprati perfektno i pod 5 kad je ubio zvoneta momak prati kroz roofove i namesta crosshair tacno tamo gde ce peekati zvone, ne mogu vise gledati ali vrv ima jos neke situacije koje dokazuju da cheatuje ali ne mogu vise gledati ovo je zalosno koliko losi igraci sad cituju... Uzivajte mi molim da neki admin koji ima malo mozga da pregleda ovo i da se igrac pc checka ako ovo nije dovoljno dokaza za cheat

Status
Not open for further replies.
Top Bottom