kao jedan stari clan vendette mogu se sloziti sa ovim i zakljuciti da ste vi ostali svi budaletineNe želim da se svađam ili bilo šta, ali priča ne pije baš najbolje vodu.
Rayzena ne znam, čuo sam neke priče, ali nikad nisam čuo da je bio na disocrdu.Ja sam manje tamo, tek sam se vratio u Grand posle 2 godine.
John Ashford je bio u Akacukiju i tada nije koristio ništa, bar koliko ja znam. Uvek je bio mid, nikad previše dobar ili loš (ja sam inače loš, ništa spec, ne dižem sebe). Tebe ne znam, video sam samo da se svađate u prime chatu.
U Yakuzi znam neke ljude, igrali smo zajedno i imam respekt za njih Saitama, Tony, verovatno ima još neko i to su okej likovi. Ali opet ti kažem, reći da Johnny krije čitere nema nikakvog smisla.
Ne može on da zna da li je neko bez njegovog znanja upalio cheat, kao što ne možeš ni ti, ali ja verujem da kod nas nema čitera. Verujem da je ova žalba jer ste frustrirani zbog evenata, ali nemate razloga.
Na vašim POV-ovima koje sam gledao uglavnom se neko dere, ima tenzije i uvreda. Slobodno čujte naše mi se smejemo, zajebavamo i podjebavamo međusobno. Nikad nisam čuo da je neko za nekoga rekao nešto loše. Mislim da morate da popravite atmosferu u famu i da će ići mnogo bolje.
Neću se nastavljati.
ja i dalje ne vjerujem da je ovom liku dokaz da ovaj ima cheat to sto ga je pogodio dva puta .. jos ga nije ni ubio, nema sta da se zali lik halo?