Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
1312
Players nickname
Lucifer i Ljubisa
Suspect ID
74510 58946
Date of violation
Jan 16, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://imgur.com/5xt9afq

Felixomaba

Player
Player
Pozdrav Administracijo ! Hteo bih da dodam jos nesto na mojoj zalbi koja je na razmatranju jos!
Watch 0120(1) | Streamable Izvolite pov gde se cuje Lucifer i gde pise u fem cet, pov sam ja sacuvao jer je obrisan u roku od 1minut...
Igraju za familiju Uchiha. Lider Familije Don Patron ih drzi u femu i podrzava ih znajuci da ban evajdaju i kao sto vidite ima rank 9 u femu .
evo celog pova gde se cuje i kako vodi taktike profi ..
samo sacuvajte snimke sve jer ce verovatno biti obrisani u skorije vreme.. da bi sacuvali dokaze.
Za Doticnog Ljubisu Tsuji 25959 bleklistanog ban evajding acc johnny uchiha 74510 znam da je promenio sve, novi gta,rockstar,komp, sve na novo je odradio da prekrije ban evajding
Approved - Unban appel G.P 6.17 | Relja Shayk - uporedite glasove . mislim da je dosta bilo ban evajdanja. Mozete zakljucati zalbu

paranoia

Netherlands
Player
Pisu mi i tagaju u dm na discordu kako me neko dete kaci i izmislja da sam ja neki Eleven, pogledao sam sve zalbe posto nisam imao pojma da me neko kaci i tome slicno, kao prvo nemoj da se krijes iza laznog foruma jer to ne radi Dzekovi, obicna si sisa koja zivi kako ja izduvam nos tako skupljas papir bolje ugasi kompjuter idi zaposli se ostamoli se i uzivaj malo u zivotu. I da jos nesto sram te bilo da ti spominjes Don Patrona coveka koji nema kome nije dao i pomogao na ovom serveru

Pozdrav za Administraciju i dokle treba ovo da ide da bi vi zabranili kacenje s laznog foruma lep dan :D

Top Bottom