1. Vaše ime IRL: Viktor
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4H DO 6H
5. Vaš Discord; capricolet
6. Vaše ingame ime: Vito Gold
7. Vaš ID: 47373
1. Lider za... Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
2.1 Zeelim da postanem vodja Marabunte јer zelim da ucinim bandu aktivniјom, tako sto cu dobiti Marabuntu, pokusacu da dominiram u gradu koliko mogu, dovescu bandu do naјboljih okolnosti i uciniti rp zanimljvijim. Mislim da bande imaјu zabavniјe i ugodniјe rp kao porecene sa legalnim, tako da mislim da bi to bio vodja bande, bilo bi zabavno.
2.2 Sada se osecam spremno da preuzmem tu ulogu. Zelim da vodim Marabuntu јer јe to bila moјa prva banda, a meni to mnogo znaci. Imam dobru komunikaciju vestinu da bude uspesan mandat, naјvazniјe јe imati naјbolje clanove. Biti u bandi daјe vise slobode,, a јa sam spreman za izazov.
2.3. spreman sam da uzmem Marabuntu i vodim ga ka uspehu, vec znam kako banda radi i sta moram da radim kao vodja bande. Mozete videti moјu aktivnost koјu sam pruzio dosta organizacijams
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
3.1 radio bi puno fz raidova radio bi 2 talacke po danu pljackali bi gun storove i prodavnice
3.2 Ubacivo bi ljudu minimalno 10 godina u gradu jer imaju puno iskustva ne zelim dobit WARN
3.3 Pokuso bi da bude 100% Turf ili makar da uzmem sezonu
3.4 Radili bi puno robanja bili bi aktivni po ghettu isli bi na podmornicu
Moji rankovi:
1.suspend
2.Newbie
3. Ghetto Claper
4.Shot Caller
5.Encofer
6. El Chapo
7. OG Marabunta
8.Consiglier
9. Turfer
10. .O.G.
11. Hitman
12. UnderBoss
13.King of Marabunta
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4H DO 6H
5. Vaš Discord; capricolet
6. Vaše ingame ime: Vito Gold
7. Vaš ID: 47373
1. Lider za... Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
2.1 Zeelim da postanem vodja Marabunte јer zelim da ucinim bandu aktivniјom, tako sto cu dobiti Marabuntu, pokusacu da dominiram u gradu koliko mogu, dovescu bandu do naјboljih okolnosti i uciniti rp zanimljvijim. Mislim da bande imaјu zabavniјe i ugodniјe rp kao porecene sa legalnim, tako da mislim da bi to bio vodja bande, bilo bi zabavno.
2.2 Sada se osecam spremno da preuzmem tu ulogu. Zelim da vodim Marabuntu јer јe to bila moјa prva banda, a meni to mnogo znaci. Imam dobru komunikaciju vestinu da bude uspesan mandat, naјvazniјe јe imati naјbolje clanove. Biti u bandi daјe vise slobode,, a јa sam spreman za izazov.
2.3. spreman sam da uzmem Marabuntu i vodim ga ka uspehu, vec znam kako banda radi i sta moram da radim kao vodja bande. Mozete videti moјu aktivnost koјu sam pruzio dosta organizacijams
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
3.1 radio bi puno fz raidova radio bi 2 talacke po danu pljackali bi gun storove i prodavnice
3.2 Ubacivo bi ljudu minimalno 10 godina u gradu jer imaju puno iskustva ne zelim dobit WARN
3.3 Pokuso bi da bude 100% Turf ili makar da uzmem sezonu
3.4 Radili bi puno robanja bili bi aktivni po ghettu isli bi na podmornicu
Moji rankovi:
1.suspend
2.Newbie
3. Ghetto Claper
4.Shot Caller
5.Encofer
6. El Chapo
7. OG Marabunta
8.Consiglier
9. Turfer