Informacije
1. Vaše ime u RL:Ivan
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:Radnim danima 2-5 sati a vikendom do 5-8
5. Vaš Diskord: _license_
6. Vaše Ingame ime:Ivan Wersake
7. Vaš ID:26739
Dodatne Informacije
1. Lider za... Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider:
Od kad sam usao na server prva organizacija je bila banda te sam se odma snasao u istoj vecinu svoje rp karijere sam proveo u bandama jer smatram da mi bolje stoji, u vecini banda sam hc jer znam kako postupati sa ljudima. Doveo bi dobre HC ljude u organizaciju koji bi znali sta rade. Pokusao bi dovesti RP na maksimalni nivo naravno uz znanje pravila. Volio bi da se malo bande aktiviraju da i bandama i drzavnim orgovamia napravim dobar i zanimljiv RP.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Svaki clan da bi usao u bandu bi morao proci detaljno ispitivanje.
Svaki rank bi imao svoju zanimaciju dok je u bandi neki bi sarali grafite dok bi drugi robali po getu i imao bi ljude koji bi vodili talacke.
Svaka talacka bi prije bila organizirana da kada se dode na lokaciju da svaki clan zna sta treba raditi tokom talacke kako bi talacka bila uspjesnija
Imam vec spremne CO-lidere koji su dobro upoznati u bande i koji bi bili tu da poboljsaju RP kada mene nema,
Imao bi poseban tim pucaca koji bi zauzimao teritorije i time pogao bandi
1. Vaše ime u RL:Ivan
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:Radnim danima 2-5 sati a vikendom do 5-8
5. Vaš Diskord: _license_
6. Vaše Ingame ime:Ivan Wersake
7. Vaš ID:26739
Dodatne Informacije
1. Lider za... Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider:
Od kad sam usao na server prva organizacija je bila banda te sam se odma snasao u istoj vecinu svoje rp karijere sam proveo u bandama jer smatram da mi bolje stoji, u vecini banda sam hc jer znam kako postupati sa ljudima. Doveo bi dobre HC ljude u organizaciju koji bi znali sta rade. Pokusao bi dovesti RP na maksimalni nivo naravno uz znanje pravila. Volio bi da se malo bande aktiviraju da i bandama i drzavnim orgovamia napravim dobar i zanimljiv RP.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Svaki clan da bi usao u bandu bi morao proci detaljno ispitivanje.
Svaki rank bi imao svoju zanimaciju dok je u bandi neki bi sarali grafite dok bi drugi robali po getu i imao bi ljude koji bi vodili talacke.
Svaka talacka bi prije bila organizirana da kada se dode na lokaciju da svaki clan zna sta treba raditi tokom talacke kako bi talacka bila uspjesnija
Imam vec spremne CO-lidere koji su dobro upoznati u bande i koji bi bili tu da poboljsaju RP kada mene nema,
Imao bi poseban tim pucaca koji bi zauzimao teritorije i time pogao bandi