Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Aynur Hazee

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL:Ajnur
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona:GMT +1
4. Prosjek online po danu: 8-10
5. Vaš Discord:ajnur77.
6. Vaše ingame ime:Aynur Hazee
7. Vaš ID:19463

Dodatne informalcije

1. Lider za.....Marabuntu

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1.Trenutna situacija sa bandama u gradu je veoma nepovoljna.Dosta je ne aktivnosti,banda je cesto raspodjeljena na vise strana (pojedini ucesnika) kao da nema autoriteta koji bi trebo uspostavit lider.Zbog toga mislim da mogu to uspostavit i ujediniti ne samo one u svojoj bandi nego i korektan odnos i rivalstvo sa ostalim bandama.Kojim mislim da ce se vratiti zelja u ucestvovanju raznih dogadjaja bande.Koja bi uspostavila ponovo bande na stari uspjesni,aktivni nivo.
2.Vec duze vrijeme razmisljam o vodjenju bande.Bio sam u svim bandama i vecini drzavnih organizaciji.Po meni Marabunta vec duze vrijeme nije bila na svojim pravim stazama.Ja bih pokusao povecat intenzitet i zalaganja koja bi dovela do vidljivih rezultata,koji primjetili svi u gradu.
3.Kao lider zelim motivisat clanove da budu aktivni,postuju pravila i naperduju.Smatram da dobar lider ne misli samo na sebe,nego pomaze drugima da se razvijaju i da organizacija dugorocno bude jaka i postovana

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Za unapređenje roleplaya u organizaciji smatram da je ključno graditi jaku internu hijerarhiju, autoritet i osjećaj pripadnosti, gdje svaki član zna svoje mjesto i ulogu u priči organizacije. RP treba imati težinu i posljedice – svaka odluka, konflikt ili akcija treba biti dio šireg narativa koji se razvija kroz vrijeme, a ne izolovan događaj bez smisla. Potrebno je forsirati sastanke, interne rasprave, planiranja i konflikte unutar RP-a kako bi organizacija djelovala realno i živo. Lider i visoki rangovi moraju biti primjer ozbiljnog RP-a, sa jasnim stavovima, karakterom i dosljednim ponašanjem, jer se tako gradi respekt i strah koji jedna ozbiljna kriminalna organizacija treba imati. Kroz selekciju članova, mentorstvo i kontrolu ponašanja, Marabunta može postati organizacija poznata po kvalitetnom, zrelom i dubokom roleplayu, a ne samo po akciji.

RANKOVI:
13.Leader
12.Co-Lider
11.GodFather
10.O.G
9.Turfer
8.Capo
7.Graffiti Team Lider
6.Graffiti Team
5.Solidier
4.Gheto Boy
3.Hustler