Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
82833
Players nickname
Neymar Loney
Administrators nickname
Nikola Verstappen
Date
Jan 19, 2026
Time
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=nFo40ndFH5g

Neymar jovic

Player
Player
Pozdrva mujo aldine ili abrahame ja sam 16.01.2026 pov requestan sto mozete videti ovde pov request prvo je admin Nikola Verstappen trazio da vidi pov kako sam ubio lika dostavio sam i na povu se videlo da je bio dsync kasnije mi je zatrazio da vidi pov celog eventa taj event je trajao preko 20 minuta ja nisam imao dovoljno memorije to nisam primetio kada sam dolazio na informal i onda sam u toku informala brisao neke stare video zapise jer mi se snimanje ekrana samo gasilo i ja sam tako snimao skoro ceo informal slazem se nema nekih delova i nema kako me ubio lik ovo mi je bio prvi informal da sam snimio tako inace imam cele povove od informala ali eto tako je ispala situacija i kada sam dostavio ja sam mu dostavio informal iz delova na povovima se vidi svaki kill i svaki hit i on je zatrazio 8 sati roka zza dostavljanje i ja kada sam bio in game mene je teleportovao senior admin milos borge i pitao me da li pristajem na pc check ja sam naravno pristao i on mi je tu proveravao kompjuter i na kraju mi je rekao da sam proso i ja sam se ponadao da necu dobiti ban jer eto bas taj informal nisam imao ceo pov i ja sam mislio da me je zbog toga pozvao na pc check da me ne bi banovao i ja sam tu igrao mozda jos 20 minuta posle pc checka i video sam da sam dobio ban za pravilo dogadjaja 1.7 pa ako bi mogli da mi date un ban jer samo taj informal nisam imao ceo po a vide se sci hitovi i svaki kill jer nisam imao dovoljno memorije za snimanje hvala na izdvojenom vremenu!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom