Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
54169
Players nickname
Harun
Administrators nickname
Aldin_Verstappen
Date
Jan 13, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/2WpDSHr

Harun54

Player
Player
Poštovani admin tim,

obraćam vam se povodom bana za pravilo G.P 1.4 i želim dodatno pojasniti situaciju vezanu za ostale accounte.

U tom periodu sam imao 12–13 godina i napravio sam dodatne accounte jer moja dva druga nisu znala sama napraviti account, pa sam im ja tada pomogao. U tom trenutku nisam znao da je to zabranjeno niti sam bio svjestan pravila G.P 1.4 i njegovih posljedica. Ne pokušavam opravdati postupak, već iskreno objašnjavam kako je do toga došlo.

U međuvremenu sam, uz pomoć technical administratora, dobio ID-jeve tih accounta, kako bi sve bilo jasno i transparentno.

Ukoliko bi postojala mogućnost unbana, želio bih naglasiti da se ne sjećam emaila i lozinke vezanih za jedan od tih accounta, te bih u tom slučaju ljubazno zamolio da mi se dostave podaci ili da mi se pomogne oko pristupa, kako bih mogao ući na account i koristiti ga na ispravan način.

Danas imam 16 godina, svjestan sam greške koju sam napravio i razumijem zašto je kazna izrečena. Garantujem da se ovakva situacija više ne bi ponovila i da bih se u potpunosti pridržavao svih pravila servera.

Molim vas da uzmete u obzir moje godine u trenutku prekršaja, iskrenost ovog objašnjenja i činjenicu da sada želim sve riješiti na pravilan način.

MOJ ID JE:54169

Hvala vam na vremenu i razmatranju.
S poštovanjem,
Harun

Status
Not open for further replies.
Top Bottom