Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
64078
Players nickname
atkej purplehaze
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jan 19, 2026
Time
00:00
Proofs
NEMAM SLIKU

atkej scream

Player
Player
Postovana administracijo,
Pisao sam bezbroj puta unban mog naloga ali je uvek bilo odbijeno.Hocu opet da pokusam da zaigram na ovom projektu kao da se nista nije desilo.Dao sam drugu acc posto sam isao na par dana privatno sa mojom sestrom mamom i tatom.Dao sam mu acc da bi mi placao stanove i kuce.Nisam znao da ce on da se puca i da ce da mi tako unisti account.Kada sam se vratio kuci on mi nije rekao da je dobio ban samo je rekao da je placao kuce i stanove.Ja tog coveka jos nisam dovoljno znao i nisam znao pravu istinu sto stoji iza njega.On se zove Martin Soprano.Samo mi je rekao da ce mi placati stanove i kuce.Posle par dana sam pokusao da udjem u acc da proverim da li su placene kuce i stanovi ali kada sam usao u acc pisalo mi je da sam dobio ban za G.P 1.1.Pitao sam drugare sta da radim oni su mi rekli da pisem unban i da cu sigurno dobiti unban.Pisao sam vise puta i svaki put je odbijeno.Ali su mi drugari rekli da pokusam opet.Sad pisem zalbu po ne zna se koji put i dok ovo pisem idu mi suze i pocinjem da placem.Voleo bih da se vratim na projekat da igram sa drugarima kao pre da ostajem do kasno i da igram svaki event.Molim vas da mi date jos jednu sansu znam da sam kriv ali zna covek i da pogresi.Samo hocu da opet zaigram i nista vise.Pisem u suzama i placem.Hvala vam na citanju.Lep pozdrav i nadam se pozitivnom odgovoru😭

Status
Not open for further replies.
Top Bottom