Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
66198
Players nickname
Kenan Biske
Administrators nickname
Nikola Armanii
Date
Jan 14, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/oVGbiC3

Kenan bisanvoic

Player
Player
Poštovani,

obraćam vam se povodom bana na 60 dana zbog GP 1.1.

Svjestan sam da sam napravio grešku time što sam dozvolio drugoj osobi da uđe na moj account. Iako u tom trenutku nisam lično bio prisutan, razumijem da je account isključivo moja odgovornost i da sam samim tim odgovoran za sve što se dešava na njemu.

Nakon što sam dobio kaznu, ponovo sam detaljno pročitao pravila servera i shvatio gdje sam pogriješio i zašto je ovakvo ponašanje protiv RP pravila. Iskreno mi je žao zbog ove situacije i zbog toga što je došlo do kršenja pravila, jer mi namjera nikada nije bila da narušavam RP ili pravila servera.

Svjestan sam i toga da su mi prethodne dvije žalbe bile odbijene. Upravo iz tog razloga ovu žalbu šaljem posljednji put, u nadi da će se ipak pronaći neko rješenje ili da će se moja situacija još jednom uzeti u razmatranje. Ovaj ban sam shvatio veoma ozbiljno i kao jasnu lekciju za ubuduće.

Mogu garantovati da se ovakva greška više neće ponoviti i da niko osim mene više neće imati pristup mom accountu. Trudiću se da ubuduće igram korektno, realno i u skladu sa svim RP pravilima servera.

Također želim naglasiti da sam, ukoliko to može uticati na vašu odluku, spreman prihvatiti da mi se oduzmu sve pare sa accounta, samo kako bih dobio priliku da se vratim na server i nastavim igrati na ispravan način.

Molim vas da, ukoliko smatrate da postoji mogućnost, razmotrite smanjenje kazne ili prijevremeni unban. U potpunosti poštujem vašu odluku, kakva god ona bila, ali bih bio zahvalan ako biste uzeli u obzir da sam shvatio svoju grešku i da sam iz ovog slučaja izvukao pouku.

Hvala vam na vremenu, strpljenju i razumijevanju. ROCKSTAR IME:Ghohst_Kenan234

Status
Not open for further replies.
Top Bottom