Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
76965
Players nickname
Angel Gievski
Administrators nickname
Aldin_Verstappen
Date
Aug 25, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/u0WJ0jj

Angel Gievski

Player
Player
Dobar dan postovana administracijo, nakon duzeg vremena van ovog grada zelja za grand ne prestaje,poznanstva i prelepih momenta provedeni u gradu ne mogu da zaboravim pa zato sam resio da vas zamolim za drugu sansu,moja strana price je da sam bez dozvolu "opljackao" porodicno skladiste,istina je da sam bez dozvolu uzeo 20 semenke,ako uzmemo u obzir da sam bio novi igrac i nisam bas dobro poznavao pravila to je pocetnicka greska,ja iskreno vas molim i preklinjem za drugu sansu i obecavam da nikad necu pogresiti niti uraditi bilo sta slicno,naucio sam sva pravila jer mogucnost da budem deo ovog projekta mi znaci puno,ja nisam imo nameru da narusim niciji autoritet nit porodicnog nit od servera,ja se mnogo kajem i naucio sam da prije sto da se uradi mora da se pita jer moramo da budemo zahvalni za mogucnost koja nam pruzate da upoznajemo nove ljude i stvaramo nova poznanstva koje unose novih lepih momenata u ovaj tezak svakodnevni zivot,molim vas od sve srca da mi oprostite a ja zauzvrat zelim da postanem primeran gradjanin i da doprinosim najboljem balkanskog projekta. Sa velikom postovanje Draga administracijo Veliki pozdrav Angel

Status
Not open for further replies.
Top Bottom