Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
66198
Players nickname
Kenan Biske
Administrators nickname
Nikola Armanii
Date
Jan 14, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/oVGbiC3

Kenan bisanvoic

Player
Player
Poštovani

obraćam vam se povodom bana na 60 dana radi GP 1.1

ja imam 15 godina i želim iskreno objasniti šta se desilo sa mojim accountom

napravio sam grešku jer sam bio u Discord pozivu sa drugom i dijelio sam screen i on je tada vidio šifru od mog accounta i kasnije je ušao na account bez mog znanja i igrao sa njega

svjestan sam da je account isključivo moja odgovornost i da sam ja kriv jer nisam pazio i jer sam dozvolio da se to desi iako mi namjera nikada nije bila da kršim pravila servera ili da narušavam RP

nakon bana sam ponovo pročitao pravila servera i shvatio sam gdje sam pogriješio i zašto je ovo strogo zabranjeno iskreno mi je žao zbog svega što se desilo

znam da su mi prethodne dvije žalbe bile odbijene i zato ovu žalbu šaljem posljednji put u nadi da će se moja situacija još jednom uzeti u razmatranje ovaj ban sam shvatio kao ozbiljnu lekciju

mogu obećati da se ovakva greška više nikada neće ponoviti da više nikada neću dijeliti screen niti dozvoliti bilo kome pristup mom accountu i da ću ubuduće igrati po pravilima

također želim reći da sam spreman prihvatiti i oduzimanje svih para sa accounta ako bi to značilo da dobijem priliku da se vratim na server i nastavim igrati na ispravan način

molim vas da ako postoji ikakva mogućnost razmotrite smanjenje kazne ili prijevremeni unban u potpunosti poštujem vašu odluku ali se nadam da ćete uzeti u obzir da sam shvatio grešku

i ako sam koristijo Ai za tacke i zaraze nisam znao da se to nesmije sa tim se zelim izivini ti Adminu Aldinu.

hvala vam na vremenu i razumijevanju.

ROCKSTAR IME Ghohst_Kenan234

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno , svaka naredna zalba na kojoj nam dajete isti info koji nije tacan smatrat ce spamom i forum ce biti kaznjen

Status
Not open for further replies.
Top Bottom