Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Marabunta Grande | Ilija White

Rejected
Status
Not open for further replies.

Ilija White

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Ilija
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 5/6 sati
5. Vaš Discord: ilijaa1231
6. Vaše ingame ime: Ilija White
7. Vaš ID: 72020

Dodatne informacije

1. Lider za.....Lider za Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Zato što želim da podignem kvalitet roleplay-a u organizaciji.
Kao lider, moj cilj je da Marabunta ne bude samo „random kriminalna grupa“, već ozbiljna, organizovana kriminalna organizacija sa jasnom hijerarhijom, pravilima i pričom. Trudio bih se da svaki član ima ulogu, zadatke i priliku za razvoj karaktera kroz realan i kvalitetan RP.
2. Zato što imam viziju kako Marabunta treba da funkcionišu.
Marabunta Grande vidim kao organizaciju koja kontroliše teritorije kroz pamet, taktiku i timski rad, a ne samo kroz pucnjavu.
Fokus bih stavio jaku kontrolu teritorije i stalno prisustvo na ulici. Svaki član bi imao svoju ulogu u organizaciji, napredovanje bi se zasnivalo na aktivnosti.
3. Zato što sam spreman da preuzmem odgovornost i vodim organizaciju.
Imam strpljenje da radim sa članovima, da obučavam nove igrače, rešavam konflikte unutar organizacije i da budem aktivan lider. Lider po meni nije samo onaj koji izdaje naređenja, već neko ko motiviše, organizuje i pravi atmosferu u kojoj je svima zanimljivo da igraju.

Rankovi
13.Leader
12.Co-Leader
11.Real OG
10.Shotcaller
9.Turfer
8.OG
7.Top Dawg
6.Vagos Warrior
5.Certified
4.Hood Banger
3.Street Soldier.
2.Young Vago
1.Recruit
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Moj savet za poboljšanje RolePlay-a u Marabunta Grande organizaciji jeste da se uvede "Konstantna disciplina i doslednost u ponašanju".

Kako bi svaki član uvek reagovao u skladu sa svojim IC karakterom važno je da se članovi podstaknu timskom igranju.

Nikola Verstappen

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!

Pozvani ste na interviju za organizaciju Marabunta Grande koji će se održati u utorak 20.01.2026 sa početkom u 18h Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka. Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom