Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Leader z Bloods Street Gang | Sergej Marinkovic

Sergej Marinkovic

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL : Sergej
2. Vaše godine : 16
3. Vremenska zona : GMT+1
4. Prosjek online po danu : 3h do 6h
5. Vaš Discord : sergej12_13
6. Vaše ingame ime : Sergej Marinkovic

7. Vaš ID : 85804

1. Lider za.... Bloods Street Gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje
2.1 Zelim bit lider ove specificne organizacije jer mislim da sam sposoban i dosta aktivan na serveru. Mislim da imam savrzen tim koj ce mi pomoci da poboljsamo RP u nasu organizaciju i da ce moci vodit organizaciju kad mene nema
2.2 Zelim biti leader ove specificne organizacije zbog svoje ozbiljnosti i moje mogucnosti oko odrzavanje dobre price u crimeu.Upoznao bi i zblizo dosta ljudi na serveru snjima bi napravio ozblijan RP na sve akcije poput talacke FZ raid i ostale
3.2 Mislim da bi moj tim i ja mogli da napravimo da svima bude zabavno tako sto cemo otezniti state-u i mislim da bi tako bilo zanimljvije jer bi smo mogli na neki nacin da se takmicimo ko je bolji. Tako bi bio bolji RP i nama i njima
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Prvo sto bi uradio je da ubacim moju HC ekipu, turfere i graffiti team da bi organizacija funkcionisala kako treba. U mojoj organizaciji nece biti toksicnosti, svako ko pravi probleme bice kikan kako bi RP atmosfera bila normalna. Pre ulaska u organizaciju svaki clan ce biti ispitan da ne bi krsio pravila, aktivni clanovi ce imati bonuse, a za svaku akciju cemo se skupljati u HQ i ko je u gradu a ne dodje bez razloga bice kaznjen.

Top Bottom