U povu se vidi kako dolazi i bez razloga broji od pet do dva pa nakon toga puca. Nije ima razlog da broji i nije odbrojao do kraja, molim vas kaznite ovog igraca.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Okači cijeli pov kako si ga gazio i lupo kolima i provocirao a ne zadnjih 15 sekundiU povu se vidi kako dolazi i bez razloga broji od pet do dva pa nakon toga puca. Nije ima razlog da broji i nije odbrojao do kraja, molim vas kaznite ovog igraca.
Dada a ti sto si ugasio meni motor i ako mi nisi nista poslaoOkači cijeli pov kako si ga gazio i lupo kolima i provocirao a ne zadnjih 15 sekundi
dostavi full pov situacija je pocela i trajala minimalno 3 minuteEvo snimka
Buraz lupali ste ga kolima te provocirali dobrih 3 minute kod crvene garaže i brojano ti je više od 3 putakoje sine situacije dosao si ispucao mog druga be ikakvog razloga
ahahahhahahahaha a vi sto ste mene prvo udarili namerno,a ovaj tvoj gde toliko opasan da pise u chat imas pet sekundiBuraz lupali ste ga kolima te provocirali dobrih 3 minute kod crvene garaže i brojano ti je više od 3 puta
aahahahahahahah pa ajde okacite to da vidimi nisi objavio bait i sve vdm i cr prije tog izreska situacije koja je bila puno duza
Pa dostavi pov od tad evo čak si priznao da je situacija počela prijeahahahhahahahaha a vi sto ste mene prvo udarili namerno,a ovaj tvoj gde toliko opasan da pise u chat imas pet sekundi![]()
Pa kad si toliko pametan ajde ti dostavi taj povPa dostavi pov od tad evo čak si priznao da je situacija počela prije
placi i vi niste imali nikakav razlog da pucatePa dostavi pov od tad evo čak si priznao da je situacija počela prije
Vas je admin tražio za pov ne mene.Pa kad si toliko pametan ajde ti dostavi taj pov