Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
83821
Players nickname
Omar Sanchezz
Suspect ID
72642
Date of violation
Jan 21, 2026
Time of violation
21:00
Proofs
https://youtu.be/2zjTz5Mrjls?si=ieEa-X2BfdzGU5Pp

SltakiKiwi

Player
Player
Molim da se pogleda dokaz. Gospodin krsi pravilo tako sto me Gov zapolenik hapsi i vodi u zatvoru umjesto da zove da dodje druga drzavna organizacija koja je zaduzena za to.
Drzi me preko 25 minuta zavezanog nazalost nemam za to cjeli klip.
I takodje nakon sto sam ga pitao 7 puta za legitimacijj odbija.
Molim da mu se dodjeli kazna i da se odpusti iz drzavne ogranizaije zbog ne poznavanja pravilnika grada.

Dukat Velascoo

Server Administrator
Server Administrator
Trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

Dostavite duži POV.

Za dostavljanje dužeg POV-a imate 14 sati.

SltakiKiwi

Player
Player

Dostavite duži POV.

Za dostavljanje dužeg POV-a imate 14 satinem

Dostavite duži POV.

Za dostavljanje dužeg POV-a imate 14 sati.
Ne postoji duzi POV. U videu se jasno vidi da me covjek smjesta u auto i prevlaci do zatvora sto GOVu nije dopsuteni i takodje se vidi da 7 puta odbija da dadne legitmaciju. Mislim da je 19 minuta dosta ne kacim ga zato sto me je drzo hapsenog 25 minuta nego zbog ova gore navedena dva razloga.

Emro_

Player
Player
Kao prvo smije te odvuc u DOC cudno mi je da te nije robo al dobro, kao drugo ima perk da moze odbit da se legitimise, a kao trece ponovi pravila

• Dislike
Reactions: Elk

Zeljko Secondigliano

Player
Player
Momak ajde provjeri ti pravila GOV ne smije prevalcit, potvrdjeno mi je od 3 admina tako da ne smaraj.
vlada te ne hapsi vlada te moze samo privestiu moze da pozove lspd da dodju do zgrade vlade ili mogu oni da te odvetu do zatvora i da pozovu fib lspd sahp da dodju i da te uhapse nacuci ras[pitaj se prvo pa onda pisi a moj ti je savjet povuci zalbu jer radis self report hahahaha

SltakiKiwi

Player
Player
Sto ne stavi pov od pocetka situacije kada je sletio ili pokusao da se zabije u ljude koji rade ispred Vlade sa helijem!!!
Ja sam rekao heli se ugasio tokom leta jer sam svakako kreno u gov i logicno da ce se spucat tu znaci heli je bio ured pokvaren. To sto sam imo stvari od SAHPA je cinjenica da sam radio u sahpu dan prije. I snimak nemam prije tog jer nisam imao sta da snimim jer sam znao da sam se zezno sto sam imao te stvari i nije bilo potrebe za snimanjem jer je bila moja greska i odlezao sam za to. Snimak je iskljucivo poceo kada je on mene uhapsio i poceo vodit u zatvor kada sam se i javio pri put adminu napisao moje pitanje dali to GOV smije radit rekao je NE. Kada sam smjesten i kada sam dobio svoju kaznu ponovo sam se javio jos jednom Adminu koji je takdoje potvrdionda to nije dopsuteno tako da ne pisi djabe u moj forum i neka se rjesi sve sa Adminom.

Zeljko Secondigliano

Player
Player
Ja sam rekao heli se ugasio tokom leta jer sam svakako kreno u gov i logicno da ce se spucat tu znaci heli je bio ured pokvaren. To sto sam imo stvari od SAHPA je cinjenica da sam radio u sahpu dan prije. I snimak nemam prije tog jer nisam imao sta da snimim jer sam znao da sam se zezno sto sam imao te stvari i nije bilo potrebe za snimanjem jer je bila moja greska i odlezao sam za to. Snimak je iskljucivo poceo kada je on mene uhapsio i poceo vodit u zatvor kada sam se i javio pri put adminu napisao moje pitanje dali to GOV smije radit rekao je NE. Kada sam smjesten i kada sam dobio svoju kaznu ponovo sam se javio jos jednom Adminu koji je takdoje potvrdionda to nije dopsuteno tako da ne pisi djabe u moj forum i neka se rjesi sve sa Adminom.
E reko ti je admin da dostavis duzi pov a posto vidim da si napisao da nema duzi pov samo napisi povlacis u to je to

Status
Not open for further replies.
Top Bottom