Dobar dan Administracijo.Prvo moram da se izvinim za to sto sam uradio, i od kada se to desilo prosle je vec 5 meseci, ali jedno nesto jos uvek je ostalo a to je zelba za igranje ovog najaceg roleplay server na balkanu i dalje.Zeleo bi da se izvinim Administracije za to sto sam uradio, prica je mnogo dolga sto se zapravo desilo i zasto sam ja dobio ban. Ako moggu da ispricam celu vistinsku pricu to cu i uraditi bez problema. Ovo je apel do sve clenove Administracije i svim igracima na ovaj server, da se izvinim i da bi pobarao da mi prostite i da mi skinete ban zato sto necu ovo nikada uraditi.I jos nesto imam jedan predlog, ako se vi slazete onda super,Da me pustite da igram 7 dana il,i koliko mi vi date i da vidite dali cu pak prekrsiti neki zakon, sto sam siguran da to se nece desiti.I jos nesto da znate samo da i moj mladzi brat igra na mom akauntu na istom kompjuteru zato sto nemamo dva imamo samo jedan pa bi vas zamolio mnogo ako bi ste mogli da mi skinete ban bio bi zahvalan i ja i moj brat svi bi bili zahvalni, znam da vi to mozete, znam mi smo ljudi i mi gresimo, znam da i vi imate srca, molim vas i ja i moj mladzi brat da pustite da igramo, da mi skinete ban moj brat nije igrao mnogo nego samo mi je skupljao pare, ako ima problem o tome moze on i da ne igra, mislim da je vreme da zavrsimo sa nasim raspravljama, da se vise ne svadzamo,da opet budemo u komunikacii, molim vaz svi igraci iz ovog servera svi pripadnici administracije da mi oprostite i da mi skinete ban ne zelim nista drugo osven to, uradio bih sve samo a bi mogao da igram ovaj najaci server na balkanu i dalje.Hvala sto ste procitali ovu zalbu, Pozdravljam jas i pozdravlja vas moji mladzi brat dovidzenja