By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!a sto dolazis do drugih igraca i izazivas ih jesi toliko da ne pisem da mi se ne uvrijedis da to radis i posle kad te ubiju places ko mala beba niko ti nije kriv sto izazivas druge igrace na prelijepom projektu takve ko sto si ti i to rade treba banati sa prelijepog projetka da dobiju blacklistu da se ne moze te nikad vrati ti na ovom prelijepom projektu i da vam se ne da mogucnost vise da zaigrate vise na prelepom projektuSve u POV.
bravo svaka cast nemas 2 grama mozga
MDMA MUZICKA PRODUKCIJA
ma pusti ga brate nema 2 grama mozga njega boli to sto sam napisao boli ga istina hahahaMDMA MUZICKA PRODUKCIJA
ja za razliku od njega ja imam prijadelje koja su mi braca itd a on ih nema pa tjera utjehu odje na forum skuplja lazne tkz drugove koji ce samo da ga sutnu jedan danMDMA MUZICKA PRODUKCIJA
Pa ima onog frenda na rentuja za razliku od njega ja imam prijadelje koja su mi braca itd a on ih nema pa tjera utjehu odje na forum skuplja lazne tkz drugove koji ce samo da ga sutnu jedan dan![]()
reklo bi se da ima dok ne potrosi sve pare e onda dje da ide trotinetomPa ima onog frenda na rentu
a jesi glup nemas 2 grama mozgaZeljo vidis da te przi Diego kako ne kontasRece ti covijek da si MDMA produkcija a ti mislis na mene. E moj Zeljo od kad si fail-ao jako od tad me ne gotivis uopste :/ Bio si dobar jedno vrijeme al svemu dodje kraj :/
pa covjek nema 2 grama mozga ide po grandu izaziva druge igrace i kad ga ubiju kmeci na forumu hahahahaBoze gospode sta ti kacis, covek se sprda po grandu ti ko najveci bezkicmenjak snimas kako lik ladi jaja u igrici kao da ti je duzan pare. Nigde nema G.P. 6.15 jer ti je brojao 5 sekundi a ti nemas straha za svoj zivot i stojis u mestu kao da si se usro pa ne smes se pomeris.
pa ja te ne govivim odavno a za ono sto si me okacio za failrp ja sam tovidio tek sjutri dan toliko me je uvo za tu tvoju zalbu hahahaZeljo vidis da te przi Diego kako ne kontasRece ti covijek da si MDMA produkcija a ti mislis na mene. E moj Zeljo od kad si fail-ao jako od tad me ne gotivis uopste :/ Bio si dobar jedno vrijeme al svemu dodje kraj :/
Mislim na tebe patlidžane jedanZeljo vidis da te przi Diego kako ne kontasRece ti covijek da si MDMA produkcija a ti mislis na mene. E moj Zeljo od kad si fail-ao jako od tad me ne gotivis uopste :/ Bio si dobar jedno vrijeme al svemu dodje kraj :/
polako samo vrati cu se ja nego sam otisao na odmor pa cu da vas jebem u zdrav mozak takve ko sto si ti a i da se ne vratim imam prijatelje u state i u crime pa ce oni umjesto mene kad ti budu uperene 50 pusaga na glavu da vidimo oces li njih kacisZeljo vidis da te przi Diego kako ne kontasRece ti covijek da si MDMA produkcija a ti mislis na mene. E moj Zeljo od kad si fail-ao jako od tad me ne gotivis uopste :/ Bio si dobar jedno vrijeme al svemu dodje kraj :/
Pregled žalbe u toku.
ako moze te da kazni te njegov forum za vrijedjanje mene i moje drugove i kolege naziva nas da ne pominjem to ime a i za sta je bio taj crtani i za koga je bio namijenjen ako bi vas molio da kaznite njegov forum nalog bio bi vam zahvalan
bravo covjek koji nema 2 grama mozga