Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Blood Street Gang | Zilee Ssenka

Rejected
Status
Not open for further replies.

Zilee Ssenka

Player
Player
1. Vaše ime u IRL:Mihailo
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-8 sati
5. Vaš Discord:taske_macola_02357
6. Vaše Ingame ime: Zilee Ssenka
7. Vaš ID: 80353
1. Lider za:

Blood Street Gang

Dodatne informacije
1. Lider za..... Blood Street Gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1-Zasto zelite da budete lider Blood Street Gang...
Zelim biti lider oce crime org zato sto imam dosta iskustva u skoro svim org i crime i state i zelim da se oprobam kao Lider neke od navedenih org pa sam se odlucio za bas ovu Blood Street Gang siguran sam da imam dobre prijatelje koje me mogu zameniti cak i ako ja nisam tu i da pomognu org da bude naprednija i najbolje do sada

2.2-Ocekujem sto veci RP i zelim do da iskusim
Sa mojim buducim clanovima ako budem uzeo planiram svasta nesto pogotovo mnogo akcija i uzbudljivih RP situacija verujem da cu da imam dobru ekipu za razne dogadjaje i da sa ostalim liderima iz drugih Gang i da cu suradjivati sa njima na maksimalnom nivou!

2.3-Iskustvo u proslosti
Nemam iskustva iz proslih org ali evo mi je prilika da se dokazem ali na maksimalnom nivou koji ce doneti rad,trud,disciplinu! Mislim da niko do sad nije imao ovakve planove kao ja pogotvo za crime org. Zato i kazem zelim da se iskusim na maksimalnom nivou posto nemam iskustva iz proslih org i bas zato zelim sad kad mi je prilika da se dokazem znam da ce biti jos mnogo prilika ali sad sam samouveren i mislim da cu ja moci to sa svojim prijateljima da odradimo ovaj kako da nazovem mandat sto boljim!

3.1-.Kako poboljsati RP u ovom crime RP-u
Birao bih clanove koje na prvi pogled vidim da su ozbiljni i znali bi nesto da rade makar malo pa bi se do poboljasalo nebi birao nove clanoce radi ljudi u org nego da mi org bude sto cistija i bolja i naravno proveravao bih za kratkim ispitivanjem!

3.2-Disciplina i aktivnost

Naravno da mi sa svojim pomagacima nadgledao aktivnost svakog clana i te ako bude aktivan npr. na talackama,robanje... bio bi unapredjen!
Clanove koji vidim da nisu aktivni ili samo su tu da bi imali pusku da uzmu bice kaznjeni kako ko naravno neaktivnost suspend keaktivnost na suspend-u kick
te isto tako aktivnost na 5 rank posle par talacki ili bilo kojih eventa-akcija bio bi isto tako unapredjen na 7 rank ovo nisu state org tako da rank-up nije tolko veliki ali dovoljan!

Uslovi za Blood Street Gang...

Minimum 12 godina OOC

Minimum 4 godina IC

Poznavanje osnovnih pravila grada.

Rankovi:

1. Suspend
2. In training
3. Robias
4. Gangster
5. Training Dealer
6. Dealer
7. Graphite Team