Trazim pov imam sumlje da koristi pomagala
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nemam pov ali ne koristim nikakva pomagala iskreno da kazem ja sam glup za kompjutere i to jedva samo bio skonto kako se sta instalira a kamoli da znam ubacit pomagala neka nije mi problem ni pc check da uradite al stvarno nikakva pomagala ne koristimNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtevam da igrač 37599 dostavi svoj POV od trenutka kada je ubio 77542 na eventu Kralj Planine 24.01 u 00:10.
Imate rok 18 sati za dostavljanje traženog POV-a.
Ova žalba se ne može povući.
Cucemo se 30 dana ban pa panemam pov ali ne koristim nikakva pomagala iskreno da kazem ja sam glup za kompjutere i to jedva samo bio skonto kako se sta instalira a kamoli da znam ubacit pomagala neka nije mi problem ni pc check da uradite al stvarno nikakva pomagala ne koristim
Dal si realan ds si ovo pov requesto druze clean je kill.Trazim pov imam sumlje da koristi pomagala
Mile znaci ako ocete PC check recite samo kad stvarno ne koristim ništa a stavrno nebi volio da me banate sa servera radi gluposti igram toliko godina i server mi se stvarno svidja al ga kvare ovi koji za jedno umiranje traže povSvaki naredni offtopic bice kanzjen!
Koliko ti zapravo voliš da uživaš u tuđoj ne sreći to je ne realno al Vratit će ti se duplo.Prodlo preko 18 sati
Bravo brate moj volim i ja tebeMolim svaki offtop da se kazni