Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Pomaganje čiterima | Porodica "SPYDR"

Status
Not open for further replies.
Your ID
17603
Players nickname
Viktor Valujev
Suspect ID
0000
Date of violation
Jan 24, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://miro.medium.com/v2/resize:fit:600/1*gfXBeCIzfBhb0Be03bjZog.jpeg

bozinho1

Player
Player
Dakle navedena porodica ima već nekoliko banovanih igrača zbog Cheatova, međutim oni još uvijek uzimaju evente od kojih zarađuju (donja slika sa trenutnog eventa). I trenutno ima na forumu više aktivnih žalbi na članove tih porodica i neupitno je da i dalje cheatuju, možda čak već i opet isti na drugim accovima...

Stoga moje pitanje glasi koliko banovanih cheatera je potrebno da se kazni porodica i da se tako suzbije sad već masovno čitanje na serveru?
Ili da mi normalni jednostavno prestanemo igrati na serveru di nam se čiteri konstanto rugaju u lice sa raznoraznim video montažama i sl. Jer oni prolaze kojekakve pc chekove i mi smo svi slijepi, a oni su Bogovi.
cheat.jpg
cheat-fam.png

Diego Shakur

Player
Player
Dakle navedena porodica ima već nekoliko banovanih igrača zbog Cheatova, međutim oni još uvijek uzimaju evente od kojih zarađuju (donja slika sa trenutnog eventa). I trenutno ima na forumu više aktivnih žalbi na članove tih porodica i neupitno je da i dalje cheatuju, možda čak već i opet isti na drugim accovima...

Stoga moje pitanje glasi koliko banovanih cheatera je potrebno da se kazni porodica i da se tako suzbije sad već masovno čitanje na serveru?
Ili da mi normalni jednostavno prestanemo igrati na serveru di nam se čiteri konstanto rugaju u lice sa raznoraznim video montažama i sl. Jer oni prolaze kojekakve pc chekove i mi smo svi slijepi, a oni su Bogovi.
cheat.jpg
cheat-fam.png
au… sta ti pricas, kako mi mozemo znati ko i dali ima citove? dovoljan broj ljudi koju su nam sumljuvi bili su vec blacklisted iz fema za citove.. ako neko planira da cituje neka admini to rese familija ne moze svakog posebno proveravat i blacklistovat iz fema + neformalna se skida ukoliko je citer uhvacen usred eventa kako cituje, ako je posle ili pre toga to nema nista snama jer ne mozemo mi znati to dali je citovao ili ne, ljudi se svakodnevno banuju za citove na i van eventima, ne mozes ti doci prijavit celu fem tu da se nesto glupiras i postavis sliku na kojoj je jedan clan iz fema napravio 1 kill dok 1vi igrac na tabeli ima 10 kilova iz de la cruz familije i evo jos jednu sliku kako igraju predobro na eventima a ti si naso da nas kacis + ti zalba nema smisla…

Status
Not open for further replies.
Top Bottom