Osnovne informacije
1.Vase ime u RL: Stefan
2.Vase godine: 17
3.Vremenska zona:GMT+1
4.prosjek online po danu:4-6 sati
5.Vas Discord: stefangates
6.vase ing ime: Stefan Gates
7.Vas ID:8506
-Želeo bih da budem lider ove organizacije zato što mislim da sam najbolji kandidat. Imam iskustva na GrandRP već vise od 4 godine . Znam sva pravila perfektno, i više sam puta bio visok čin u svim ilegalnim organizacijama. Moj cilj je da imam veliku i jaku organizaciju, bez toksičnih ljudi, i da napravim bolji roleplay. Crime organizacije se najvise osvscu na turfove , a ja bih voleo da se vise posvetim roleplay-u. Ilegalnim organicazijama fali dobar roleplay, i ja bih želeo da to promenim. Želim da uzdignem roleplay na viši nivo, koji igrači još nikada nisu videli . Takodje bih se posvetio eventovima i turfovima. Organizacija bi funkcionisala po sistemu deljenja na timove, gde bi svako mogao da nadje svoje mesto, i radio ono u čemu je najbolji na primer ko voli pucanje ide na evente i turfove onaj ko ume da se puca a oni koji su za rp idu na
talacke...
-Iskustvo za vođenje tima: Tokom mog igranja na ovom projektu stekao sam značajno iskustvo u vođenju timova i ostvarivanju uspeha kao zamenik u crime organizacijama i kao lider familije. Posedujem veštine koje su ključne za efikasno vođenje, komunikacija , sposobnost rešavanja problema i motivaciju tima.
-Uočio sam da je mnogim bandama najveći problem nedostatak discipline i aktivnosti. Želim biti lider kako bih uveo pravila ponašanja unutar bande, koja će osigurati stabilnost i dugoročni razvoj organizacije. Time članovi dobijaju vodstvo i motivaciju , što poboljšava ukupno iskustvo.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Najvažniji savet je da se svaki clan potice na kreiranje vlastite priče, umjesto da samo prati tuđe naredbe. Kada članovi imaju jasne osobnosti i ciljeve i vlastite price, cela organizacija postaje živopisnija.
Preporucujem :
Dosljednost karaktera – lik treba imati tipičan Blood Street mentalitet, stil i način komunikacije.
Strogi zahevi za regrutaciju: Zaposljavamo samo pojedince koji su upoznati s pravilima servera i normalno se ponasaju.
Kršenja pravila bi bila strogo kažnjena. Svaki zaposleni bi dobijali bonuse za svoj rad. Minimalni zahtjevi za ulazak u organizacikju mora biti IC najmanje 5 godina.
I pre ulaska u organizaciju bice ispitani Ghetto,RP i ostala pravila od strane HC
Aktivnosti poput treninga, sastanaka i zabava
Sistem Rankova:
13. - Leader
12. - CO-Leader
11. - Godfather
10. - O.G
9. - Turfer
8. - Ghetto Cleaner
7. - Grafitti Leader
6. - Grafitti Team
5. - Soldier
4. - Dealer
3. - Hustler
2. - Newbie
1. – Suspend
1.Vase ime u RL: Stefan
2.Vase godine: 17
3.Vremenska zona:GMT+1
4.prosjek online po danu:4-6 sati
5.Vas Discord: stefangates
6.vase ing ime: Stefan Gates
7.Vas ID:8506
1.Lider za Blood Street Gang
2.Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)-Želeo bih da budem lider ove organizacije zato što mislim da sam najbolji kandidat. Imam iskustva na GrandRP već vise od 4 godine . Znam sva pravila perfektno, i više sam puta bio visok čin u svim ilegalnim organizacijama. Moj cilj je da imam veliku i jaku organizaciju, bez toksičnih ljudi, i da napravim bolji roleplay. Crime organizacije se najvise osvscu na turfove , a ja bih voleo da se vise posvetim roleplay-u. Ilegalnim organicazijama fali dobar roleplay, i ja bih želeo da to promenim. Želim da uzdignem roleplay na viši nivo, koji igrači još nikada nisu videli . Takodje bih se posvetio eventovima i turfovima. Organizacija bi funkcionisala po sistemu deljenja na timove, gde bi svako mogao da nadje svoje mesto, i radio ono u čemu je najbolji na primer ko voli pucanje ide na evente i turfove onaj ko ume da se puca a oni koji su za rp idu na
talacke...
-Iskustvo za vođenje tima: Tokom mog igranja na ovom projektu stekao sam značajno iskustvo u vođenju timova i ostvarivanju uspeha kao zamenik u crime organizacijama i kao lider familije. Posedujem veštine koje su ključne za efikasno vođenje, komunikacija , sposobnost rešavanja problema i motivaciju tima.
-Uočio sam da je mnogim bandama najveći problem nedostatak discipline i aktivnosti. Želim biti lider kako bih uveo pravila ponašanja unutar bande, koja će osigurati stabilnost i dugoročni razvoj organizacije. Time članovi dobijaju vodstvo i motivaciju , što poboljšava ukupno iskustvo.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Najvažniji savet je da se svaki clan potice na kreiranje vlastite priče, umjesto da samo prati tuđe naredbe. Kada članovi imaju jasne osobnosti i ciljeve i vlastite price, cela organizacija postaje živopisnija.
Preporucujem :
Dosljednost karaktera – lik treba imati tipičan Blood Street mentalitet, stil i način komunikacije.
Strogi zahevi za regrutaciju: Zaposljavamo samo pojedince koji su upoznati s pravilima servera i normalno se ponasaju.
Kršenja pravila bi bila strogo kažnjena. Svaki zaposleni bi dobijali bonuse za svoj rad. Minimalni zahtjevi za ulazak u organizacikju mora biti IC najmanje 5 godina.
I pre ulaska u organizaciju bice ispitani Ghetto,RP i ostala pravila od strane HC
Aktivnosti poput treninga, sastanaka i zabava
Sistem Rankova:
13. - Leader
12. - CO-Leader
11. - Godfather
10. - O.G
9. - Turfer
8. - Ghetto Cleaner
7. - Grafitti Leader
6. - Grafitti Team
5. - Soldier
4. - Dealer