Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Jovara Jovanovic

Player
Player
Osnovne informacije

1.Vase ime u RL: Stefan
2.Vase godine: 17
3.Vremenska zona:GMT+1
4.prosjek online po danu:4-6 sati
5.Vas Discord: stefangates
6.vase ing ime: Stefan Gates
7.Vas ID:8506
1.Lider za Blood Street Gang
2.Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
-Želeo bih da budem lider ove organizacije zato što mislim da sam najbolji kandidat. Imam iskustva na GrandRP već vise od 4 godine . Znam sva pravila perfektno, i više sam puta bio visok čin u svim ilegalnim organizacijama. Moj cilj je da imam veliku i jaku organizaciju, bez toksičnih ljudi, i da napravim bolji roleplay. Crime organizacije se najvise osvscu na turfove , a ja bih voleo da se vise posvetim roleplay-u. Ilegalnim organicazijama fali dobar roleplay, i ja bih želeo da to promenim. Želim da uzdignem roleplay na viši nivo, koji igrači još nikada nisu videli . Takodje bih se posvetio eventovima i turfovima. Organizacija bi funkcionisala po sistemu deljenja na timove, gde bi svako mogao da nadje svoje mesto, i radio ono u čemu je najbolji na primer ko voli pucanje ide na evente i turfove onaj ko ume da se puca a oni koji su za rp idu na
talacke...

-Iskustvo za vođenje tima: Tokom mog igranja na ovom projektu stekao sam značajno iskustvo u vođenju timova i ostvarivanju uspeha kao zamenik u crime organizacijama i kao lider familije. Posedujem veštine koje su ključne za efikasno vođenje, komunikacija , sposobnost rešavanja problema i motivaciju tima.

-Uočio sam da je mnogim bandama najveći problem nedostatak discipline i aktivnosti. Želim biti lider kako bih uveo pravila ponašanja unutar bande, koja će osigurati stabilnost i dugoročni razvoj organizacije. Time članovi dobijaju vodstvo i motivaciju , što poboljšava ukupno iskustvo.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Najvažniji savet je da se svaki clan potice na kreiranje vlastite priče, umjesto da samo prati tuđe naredbe. Kada članovi imaju jasne osobnosti i ciljeve i vlastite price, cela organizacija postaje živopisnija.
Preporucujem :

Dosljednost karaktera – lik treba imati tipičan Blood Street mentalitet, stil i način komunikacije.

Strogi zahevi za regrutaciju: Zaposljavamo samo pojedince koji su upoznati s pravilima servera i normalno se ponasaju.
Kršenja pravila bi bila strogo kažnjena. Svaki zaposleni bi dobijali bonuse za svoj rad. Minimalni zahtjevi za ulazak u organizacikju mora biti IC najmanje 5 godina.
I pre ulaska u organizaciju bice ispitani Ghetto,RP i ostala pravila od strane HC

Aktivnosti poput treninga, sastanaka i zabava

Sistem Rankova:

13. - Leader
12. - CO-Leader
11. - Godfather
10. - O.G
9. - Turfer
8. - Ghetto Cleaner
7. - Grafitti Leader
6. - Grafitti Team
5. - Soldier
4. - Dealer