Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

djordje kamata

Player
Player
1. Vaše ime u RL:Djordje
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 5-8 sati
5. Vaš Discord:djordje513
6. Vaše Ingame ime: Djordje Kamataa
7. Vaš ID: 69011
1. Lider za:

Bloods Street Gang

2. Zašto želite biti Lider ove organizacije? (Navedite tri razloga)

2.1

Tokom igranja na serveru stekao sam veliko iskustvo u crime RP-u i radu kriminalnih organizacija. Poznajem način funkcionisanja bandi, turf sistema i međusobnih odnosa sa drugim organizacijama. Smatram da je dobra organizacija, planiranje i komunikacija ključ uspešne bande.

2.2
Uvek sam težio ozbiljnom i realnom roleplay-u uz poštovanje svih pravila servera. Kao lider bih postavio jasna pravila ponašanja unutar organizacije, bez toksike i nepotrebnih konflikata, kako bi organizacija bila stabilna i dugoročno aktivna.

2.3
Bloods Street Gang ima veliki potencijal koji trenutno nije u potpunosti iskorišćen. Moj cilj je da organizacija dobije jasan pravac, konstantnu aktivnost i prepoznatljiv stil, kako u crime svetu, tako i u interakciji sa drugim frakcijama.

3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

3.1 Kvalitetne akcije

Akcenat bi bio na dobro isplaniranim akcijama sa jasnim RP-om pre, tokom i nakon same akcije. Svaka situacija bi imala smisao i priču, a ne samo brzu realizaciju radi aktivnosti.

3.2 Turf sistem
Turf bi vodili iskusni članovi uz jasnu podelu uloga. Cilj je borba za sezonu kroz dobru organizaciju, timski rad i disciplinu, bez nepotrebnih grešaka.

3.3 HC tim
HC tim bi činili pouzdani i ozbiljni članovi koji mogu samostalno voditi organizaciju u mom odsustvu i održavati red, aktivnost i dobru atmosferu.

3.4 Hijerarhija i napredovanje
Hijerarhija bi bila jasno definisana, a napredovanje moguće isključivo kroz aktivnost, lojalnost i kvalitetan roleplay. Svaki član bi znao svoje obaveze i odgovornosti.

Rankovi
1.Potrčko
2.Klinac
3.Kurir
4.Izvršilac
5.Batinaš
6.Operativac
7.Turfer
8.Grafiti team
9.Grafiti team Leader
10.Organizator
11.Stariji
12.Glava

13.Gazda

Hvala na vremenu i čitanju moje prijave.
Srećno svim kandidatima!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom