Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
25544
Players nickname
Bananko
Suspect ID
80306,54204
Date of violation
Jan 25, 2026
Time of violation
00
Proofs
https://youtu.be/KQWkdjGQgjM?si=mBDGLJ5Y-Omg-jZT

Bananko

Player
Player
Draga administracijo zelim da se proveri ti acc jer prema dokazima dva razlicita glasa igraju na acc 80306 a ovaj drugi id je main acc od jednog glasa na tom acc 80306 samo zelim da neki dobra admin pogleda ovu zalbu

Bananko

Player
Player
Draga administracijo zelim da se proveri ti acc jer prema dokazima dva razlicita glasa igraju na acc 80306 a ovaj drugi id je main acc od jednog glasa na tom acc 80306 samo zelim da neki dobra admin pogleda ovu zalbu

Hermano Pinq

Player
Player
Hahahhahaha dobijes permu pa pokusavas da resis nekog od nas dvoje koji smo cisti sa mojim snimcima sa foruma posto svoj ni jedan nemas da bi okacio i uzimas moje snimke sa drugih zalba

Roxy pinqq

Player
Player
A gde su snimci kad ih nema??

Bananko

Player
Player
Hahahhahaha dobijes permu pa pokusavas da resis nekog od nas dvoje koji smo cisti sa mojim snimcima sa foruma posto svoj ni jedan nemas da bi okacio i uzimas moje snimke sa drugih zalba
Sto si izbrisao snimke si se uplasio

Hermano Pinq

Player
Player
ne meni su snimci ti bili okaceni za zalbe i sad su obrisani jer nemam potrebe da ih drzim na youtubu vise kad su zalbe prihvacene a i nisu ti potrebi kad je zalba na razmatranju ja da se plasim takvih kao ti nebi igro

Hermano Pinq

Player
Player
Imam jedno pitanje za administraciju kako igrac koji je dobijo perma ban za G.P 1.4 moze da pise zalbu na nekog

Refko Navaro

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno
Navedeni igraci ne krse navedena pravila.
( Ako prikupis neke dokaze mozes okaciti ponovo)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom