Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
83758
Players nickname
Thiago Boss
Suspect ID
86354
Date of violation
Jan 25, 2026
Time of violation
12:35
Proofs
https://youtu.be/lYjDgPk0Lv4

ThiagoBoss

Player
Player
Ovaj igrac mi ponudio da zamenimo nivo inventara 4 i motor pro za njegov auto sto je na video. Rekao je da ce zaraditi ban ako me zajebe i da mu prv nudim inventara, pa onda on mi daje auto i na kraj ja da mu dam motor. Dao sam mu inventara 4 i onda me izmamio i otiso. Ako se ovo ne resi sa ova kidara, i da mi ne vratite inventara banujte me posle ovaj post na forumu

antisa

Player
Player
Ovaj igrac mi ponudio da zamenimo nivo inventara 4 i motor pro za njegov auto sto je na video. Rekao je da ce zaraditi ban ako me zajebe i da mu prv nudim inventara, pa onda on mi daje auto i na kraj ja da mu dam motor. Dao sam mu inventara 4 i onda me izmamio i otiso. Ako se ovo ne resi sa ova kidara, i da mi ne vratite inventara banujte me posle ovaj post na forumu
Ala te odradio na majmuna

Refko Navaro

Senior Administrator
Senior Administrator
Odlucio sam sledece
Zahtevam da dostavis validan POV na kojem se cujes ti i duzi POV gde se cuje sta ste se dogovorili.
Rok: 12h

Akiiii

Player
Player
Brate jbg ako si nov i neznas taj auto dobijes na 7 dana free tkd te scamo

Status
Not open for further replies.
Top Bottom