Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
55177
Players nickname
Luis Drip
Administrators nickname
Milos Borge
Date
Jan 22, 2026
Time
10:43
Proofs
//

Luis Drip

Player
Player
Zdravo, poštovana administracijo, pišem vam iz jednog razloga, mislim da ne zaslužujem ovu zabranu koju sam dobio.
Detaljno ću je objasniti u nastavku:
Banovan sam jer navodno dao svoj nalog nekom drugom da igra, to nije istina, ja imam samo jedan nalog i on je moj. Bio je period kada sam imao saobraćajnu nesreću i tada nisam imao računar, dok sam se oporavljao igrao sam od mog najboljeg druga računar jer nisam imao svoj. To je bilo oko 3–4 meseca gde sam igrao na njegovom računaru. Onda sam mu vratio njegov računar i igrao ponekad kada sam išao kod njega, ne znajući da to nije dozvoljeno, ovaj nalog je samo moj.
Pre godinu dana sam kupio računar i od tada igram od kuće sa svog računara do danas, ako imaju različite IP adrese sa interneta, jedna je sa kućnog WiFi-ja, a druga sa hotspota mog telefona (ako je moguće pogledajte logove detaljno, videćete da sam uzeo računar — ako je potrebno saliću i fakture od računara — i od tada nema nikakve druge računare i IP adrese).
Jednom sam bio ovako banovan i dobio unban, ne znam zašto me ponovo banuju zbog iste stvari. Ja se nadam da ćete prihvatiti moju žalbu, pošto stvarno mi je zanimljivo na ovom projektu i sve drugare koje sam skupio tu i hoću i dalje da se družimo i igramo zajedno. Mislim da zaslužujem unban.

Što se tiče ove prijave od ovog lika (59243 Vaso Black) to deluje na prvi pogled istinito, ali nije tako. Ovaj lik preti i meni i mom drugaru i hoće samo da nas namesti da dobijemo banove. Zamolio bih vas da pogledate i moju prethodnu žalbu gde sam dobio unban i videćete da je istina to što vam ja kažem.
Kao što možete da vidite taj POV je od prošle godine (2024g):
Gde sam bio mlađi, vrlo moguće da je taj trenutak moj drug igrao dok sam bio ja kod njega pa da je on u tom momentu pričao, znate taj fazon kad se skupite kod nekoga kući i igrate istu igru više drugara pošto nije svako u mogućnosti da ima svoj računar i tako dalje.
A ovaj snimak je od (2025g):
Gde sam malo stariji, jedna stvar to, druga stvar — od svakog mikrofona je glas različit. Treće, ove snimke nisu njegove, preuzete su od ovog foruma što je vrlo moguće i da su editovane samo da mi preti.
Ovaj je samo moj nalog i biće zauvek, a to što lik priča kao da sam prodavao nalog — to nije istina.
Hvala vam na vremenu.

Vaso Black

Player
Player
Ne seri 2 puta ban nema za tebe too hahah imam i druge pov iz istog vremena ne stari neko za 2 mjeseca

Luis Drip

Player
Player
Imaju oni svi ti lagan si macak ocu da se pogleda sve detalno i ovoj igrac da dobije soodvetnu kaznu zbog vakve pretnje

Status
Not open for further replies.
Top Bottom