Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Mass Rule Break | 81291, 8927, 47457, 79861

Status
Not open for further replies.
Your ID
78755
Players nickname
Celikk Metalovic
Suspect ID
81291,8927,47457,798
Date of violation
Jan 26, 2026
Time of violation
00:55
Proofs
https://youtu.be/gSbJG8JgevI

Tungsten

Player
Player
Postovani, na snimku se jasno vidi da nisam nikoga "bait-ovao", nisam prvi zapoceo komunikaciju niti sam ikoga dirao ili provocirao. Uredno sam parkirao vozilo i setao trotoarom.
Nakon toga sam bez RP razloga pracen i vredjan od strane vise policijskih sluzbenika u Green Zone ispred policijske stanice (MOLIM VAS da pazljivo pogledate POV - sve se vidi, tuzena lica su u nekom momentu bila unutar parkinga ili u uniformi otud znam da su sluzbena lica samo treba da se pazljivo pogleda).

81291 – bio u uniformi, presvukao se pa izasao iz stanice vredjanje itd.. > POV > FAIL RP / G.P. 6.4
8927 – nije bio u uniformi, zatim se presvukao vredjanje itd.. > POV > FAIL RP / G.P. 6.4
47457 – nije bio u uniformi, izasao iz stanice vredjanje itd.. > POV > FAIL RP / G.P. 6.4
79861 – bio u uniformi, presvukao se pa izasao iz stanice vredjanje itd.. > POV > FAIL RP / G.P. 6.4
moguce da postoji za neke i G.P 3.1 al to je diskutabilno

Sve navedeno je vidljivo na mom POV snimku (MOLIM VAS da pazljivo pogledate).

Po clan-u 1.10 Zakona o organizaciji drzave San Andreas, koji navodi da je organizacija odgovorna za postupke svojih zaposlenih. Smatram da je ponasanje navedenih igraca neprimereno i suprotno RP pravilima, te zelim da se igraci, kao i sama organizacija, adekvatno sankcionisu.

Ispod dodajem cisto da ne bude samo reject zalbe pa da opet moram da podizem, cekam itd:
Nije bitno da li su igraci u uniformi ili ne.
Nije bitno da li su na pauzi, presvuceni ili off duty.
S obzirom da su se nalazili u okviru policijske stanice/GZ i koristili privilegije drzavne organizacije, organizacija snosi odgovornost za njihove postupke.

Molim da se svaki OFFTOPIC kazni.

Hvala na citanju, postovana Administracijo

da ne zab - Dukat Velascoo
odg na pitanje je celokupna zalba/POV

Popke

🪂
Player
Postovani, na snimku se jasno vidi da nisam nikoga "bait-ovao", nisam prvi zapoceo komunikaciju niti sam ikoga dirao ili provocirao. Uredno sam parkirao vozilo i setao trotoarom.
Nakon toga sam bez RP razloga pracen i vredjan od strane vise policijskih sluzbenika u Green Zone ispred policijske stanice (MOLIM VAS da pazljivo pogledate POV - sve se vidi, tuzena lica su u nekom momentu bila unutar parkinga ili u uniformi otud znam da su sluzbena lica samo treba da se pazljivo pogleda).

81291 – bio u uniformi, presvukao se pa izasao iz stanice vredjanje itd.. > POV > FAIL RP / G.P. 6.4
8927 – nije bio u uniformi, zatim se presvukao vredjanje itd.. > POV > FAIL RP / G.P. 6.4
47457 – nije bio u uniformi, izasao iz stanice vredjanje itd.. > POV > FAIL RP / G.P. 6.4
79861 – bio u uniformi, presvukao se pa izasao iz stanice vredjanje itd.. > POV > FAIL RP / G.P. 6.4
moguce da postoji za neke i G.P 3.1 al to je diskutabilno

Sve navedeno je vidljivo na mom POV snimku (MOLIM VAS da pazljivo pogledate).

Po clan-u 1.10 Zakona o organizaciji drzave San Andreas, koji navodi da je organizacija odgovorna za postupke svojih zaposlenih. Smatram da je ponasanje navedenih igraca neprimereno i suprotno RP pravilima, te zelim da se igraci, kao i sama organizacija, adekvatno sankcionisu.

Ispod dodajem cisto da ne bude samo reject zalbe pa da opet moram da podizem, cekam itd:
Nije bitno da li su igraci u uniformi ili ne.
Nije bitno da li su na pauzi, presvuceni ili off duty.
S obzirom da su se nalazili u okviru policijske stanice/GZ i koristili privilegije drzavne organizacije, organizacija snosi odgovornost za njihove postupke.

Molim da se svaki OFFTOPIC kazni.

Hvala na citanju, postovana Administracijo

da ne zab - Dukat Velascoo
odg na pitanje je celokupna zalba/POV
Unemployment final boss

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam da prihvatim ovu žalbu.

ID 86558 će biti kažnjen za G.P 3.1 zbog nazivanja igrača retardom.
Drugi igrači neće biti kažnjeni jer nisu prekršili nikakva pravila koja su navedena, a i jer nisu na dužnosti.
Ovo je sve deo RP-a i treba da se reši IC putem.

Zakonik iz kog je naveden član 1.10, je takođe IC stvar.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom