By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ubio me posle ovog na pov-u samo se ne vididaj tebra lik nalazi ljude na skeletonima i trci ka njima jel moze da dostavi pov od entera
zamolio sam od entera da vidim kako me nasaoNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Zahtevam da ID (86132) dostavi svoj POV trenutka kada je ubio ID (19299) na Rat za resurse u 18:47 i 26.01.2026.
Imate rok 12 sati za dostavljanje trazenog POV-a
admine zatrazi mu pov od enteraEvo pov samo zelim da ti kazem neke stvari nemam nikakvu nameru da se svadjam sa tobom![]()
Mozes da vidis id preko zida sto nije zabranjeno jer je ooc event
+ Moj prijatelj je bio na tebi koristimo blipove i vidi se takodjer id, sto se tice shota vidi se na snimku da je legit.
Hvala, Pozdrav.
Admin ima pravo da da bilo kakvu odluku ako oce zatrazice ako ne ne nema sta ti da mu pricas.admine zatrazi mu pov od entera
i nije ti ovo pov prvog hita gde si ga nasao kao sto je pokazano na pov-u
nisi poslo pov od prvog hita svejedno ces dobit za 1.7Admin ima pravo da da bilo kakvu odluku ako oce zatrazice ako ne ne nema sta ti da mu pricas.
Poslacu kad admin zatrazi reko mi je da posaljem pov killa i poslo sam i zamolio bih da admin kazni sve naredne offtopic komentarenisi poslo pov od prvog hita svejedno ces dobit za 1.7
brate sto places jel se toliko plasis da ti se ne vide skeletoni iliPoslacu kad admin zatrazi reko mi je da posaljem pov killa i poslo sam i zamolio bih da admin kazni sve naredne offtopic komentare
mrs bre ne smaraj jebem te u ustaadmine zatrazi mu pov od entera
i nije ti ovo pov prvog hita gde si ga nasao kao sto je pokazano na pov-u
jel si ti onaj sto je dobio bl za pccmrs bre ne smaraj jebem te u usta