Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
55177
Players nickname
Luis Drip
Administrators nickname
Milos Borge
Date
Jan 22, 2026
Time
10:43
Proofs
//

Luis Drip

Player
Player
Zdravo, poštovana administracijo, pišem vam opet ali ovaj put zahtevam da se obrne vishe vnimanije ako je moguce i da se pregleda sve detaljnije posto smatram da nisam nigde pogreshio i ja sam dao obecanje i stoim na tome.Niko nema pristap mog naloga niti pa moze neko da igra na mom nalogu.To sto je bilo je nedorazbiranje.Zbog ovo sam bio jednom banovan i tad sam dobio unban od tad pa do dan danas niko apsolutno nema na mom nalogu osim mene.
Detaljno ću je objasniti u nastavku:
Banovan sam jer navodno dao svoj nalog nekom drugom da igra, to nije istina, ja imam samo jedan nalog i on je moj. Bio je period kada sam imao saobraćajnu nesreću i tada nisam imao računar, dok sam se oporavljao igrao sam od mog najboljeg druga računar jer nisam imao svoj. To je bilo oko 3–4 meseca gde sam igrao na njegovom računaru. Onda sam mu vratio njegov računar i igrao ponekad kada sam išao kod njega, ne znajući da to nije dozvoljeno, ovaj nalog je samo moj.
Pre godinu dana sam kupio računar i od tada igram od kuće sa svog računara do danas, ako imaju različite IP adrese sa interneta, jedna je sa kućnog WiFi-ja, a druga sa hotspota mog telefona (ako je moguće pogledajte logove detaljno, videćete da sam uzeo računar — ako je potrebno saliću i fakture od računara — i od tada nema nikakve druge računare i IP adrese).
Ja se nadam da ćete prihvatiti moju žalbu, pošto stvarno mi je zanimljivo na ovom projektu i sve drugare koje sam skupio tu i hoću i dalje da se družimo i igramo zajedno. Mislim da zaslužujem unban.Zamolio bih vas da opet pogledate sve is pocetka detaljnije.Ja stvarno nekontam kako je moguce zbog jednog prekrshaja sta za to sam dobio kaznu da opet za isto dobijem ponovo.To je ista stvar to je bio pred godinu i vishe sta se dogodilo kad nisam znao prvila servera od tad sam procitao sve pravila detaljnije i do dan danas nemam nikakvu pravilo prekrsheno ni pak imam neku nameru da prekrshim.Dosta vremena igram na ovom serveru i dosta imam trud ulozeno nadam se da ce te bidi korekni i da ce mi pruzite opet sansu da opet igram i da se opet druzimo i zabavljamo kako i do sada.

Hvala vam na paznju i vremena sta se izgubili na ovom zalbu.Veliko postovanje do sve vas Luis Drip.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom