Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Aljo Senkaa

Player
Player
Zamolio bih da Abraham Elkhabib da reaguje na ovu zalbu.Pre 100 dana moj nalog je bio banan od strane Refka Navara zbog pravila GP 6.22.U tom trenutku nisam znao sta znaci to pravilo,ali sam naucio i shvatio sta sam uradio.Prvo sam dobio ban na 60 dana pa sam se zalio da mi se barem malo snizi kazna medjutim Administrator mi je odbio zalbu i poslao GIF sa dva golfa.Posle toga dobio sam dojavu da je Aldin BL ljude koju su tada imali ban i tako sam dobio 10000 dana bana.Tada sam relativno bio nov igrac pa nisam znao bas pravila,ali sada znam skoro sve.I ako nisam znao pravila tada bio sam mozda jednom u demorganu nisam nijednom bio kaznjen do tada.Ta familija gde sam prekrsio to pravilo nisu imali pov, ali su imali Fam logove i zbog 22 panela dobio sam permu na 10000 dana.Kaznjen sam ja i jedan moj drug,bio je jos jedan drug koji je isto krao,ali iz nekog razloga njega u opste nisu kaznili.Zamolio bih Abrahama da reaguje na ovu zalbu da barem skrati kaznu i to je to.Hvala u napred.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom