Od id 68599 zahtevam pov da vidim kako je dosao do mene a od id 85126 da vidim od kud me ubio posto studio izgleda ne znam kako da igram ili se nesto cudno desilo
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!dosao ti je merdevinama pametniOd id 68599 zahtevam pov da vidim kako je dosao do mene a od id 85126 da vidim od kud me ubio posto studio izgleda ne znam kako da igram ili se nesto cudno desilo
Bome ne znas igrat studio jer stojis ko npc na globusu. Vi bezruki sto samo kacite za pov da vidite koliko su vas ljudi usrali i koliko vam fale rukice u igriOd id 68599 zahtevam pov da vidim kako je dosao do mene a od id 85126 da vidim od kud me ubio posto studio izgleda ne znam kako da igram ili se nesto cudno desilo
To je game sens ruke je aim to imam ali ja ne znam da igram studio mislio sam da su to jedine stepeniceBome ne znas igrat studio jer stojis ko npc na globusu. Vi bezruki sto samo kacite za pov da vidite koliko su vas ljudi usrali i koliko vam fale rukice u igri