Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
12093
Players nickname
Coa Black
Suspect ID
67861
Date of violation
Jan 27, 2026
Time of violation
02:58
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=CWRxrwZRLLw

Maci Saint

Player
Player
decko odbrojao sam upravo jer me prosli put mrzelo a ti si obicna jajara od coveka kacis se na forum opusti se nemam pov jer ne snimam i ne kacim nikog a mogo sam 200 puta aj pali nek me kazne to ne menja cinjenicu da si jaje

Maci Saint

Player
Player
sta da se kazni pricam cinjenicu klasicnu nemas sta da radis mene si naso da kacis jer mi verovatno ubagovao mic mnogo ce dobijes hahahaha oko sta se ti cimas kolko prazna prica druze preispitaj se razumem da si klinac

Maci Saint

Player
Player
nisi li zensko brate pa mora malo da me tuzis nemoj se rasplaces samo sto se nije culo brojanje u pucnjavu tebra u 30 godine se cimas da kacis nekog da bi mi nabio warn svaka cast lice ko zna kolko tebi nije dobro i kolki si mucenik batice uzivaj mi

Maci Saint

Player
Player
druze prosli put nisam brojao sad sam upravo zbog toga brojao jer si forum ratnik i radi te to da okacis nekog da mu upropastis igru vrv sam mutirao slucajno mic i ti kacis odma lagano bato nek ti bude 8 meseci nisam igrao zbog takvi ko ti

CoaBlack

Player
Player
pa da ti bi drugima da u
druze prosli put nisam brojao sad sam upravo zbog toga brojao jer si forum ratnik i radi te to da okacis nekog da mu upropastis igru vrv sam mutirao slucajno mic i ti kacis odma lagano bato nek ti bude 8 meseci nisam igrao zbog takvi ko ti

pa da ti upropastiš igru jer kršiš pravila, vidiš da niko od nas nije opalio metak dok se nije izbrojalo... takvi kao ti narušavaju RP i uživanje drugima....

Johny Abyss

Server Administrator
Server Administrator
Prihvaćeno.

ID 67861 će biti kažnjen za Generalno Pravilo 6.15
(Ni jedan uslov nije ispostovan za G.P 6.15 (Imati IC razlog, davanje uslova i brojanje 5 sekundi)).

Status
Not open for further replies.
Top Bottom