Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
77542
Players nickname
Andjela Killa
Suspect ID
0000
Date of violation
Jan 27, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/Pni3L_dZjv4

Andjela_Killa

Andjela Killa
Player
GP 6.4 Zabranjeno je igrati lošu stranu zaposlenika državnih struktura (na primjer: loš policajac, političar) bez biografije RP -a. | UPOZORITI
Igrac ID 53544 je prekriso ovo pravilo tako sto uvodi random ljude u DOC i da mi poternicu kako bi on imao na dark netu da me ubije za 75k

GP 6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. | UPOZORITI
Igrac ID 70311 radi GP 6.15 puca bez ic razloga

-UB-Nerealno pnašanje!
Igrac ID 53544 radi UB ubacuje me u zid interakcijom BACITI NA POD

Ivica Tosic

Player
Player
kazniti momka za pg jer pise na radio dok je vezan, kao i njegovog druga 85932 koji krsi g.p 3.2 u nonrp chatu (04:38)

Ivica Tosic

Player
Player
haahhhhahahaah koga sam ja uveo ja hapsio coveka dok si ti ulazio u zatvor...a ovo za ub vecu nebulozu nisam cuo, ja tebe ni ne vidim gde si baguje u docu, nedovoljno dokaza za ub

Deda Nikola

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

• ID 77542 dobit će kaznu za MetaGaming (MG)
  • Pričanje na discordu se smatra pod kršenjem iskorišćavanja OOC informacija u IC korist
  • ID 77542 dobit će kaznu za PowerGaming (PG)
  • Familijarni chat je IC, i ne postoji nikakva realistična mogućnost pisati na istom dok ste vezani
  • ID 70311 dobit će kaznu za Pravilo Zelene Zone 1.1
  • Ubistva u Zelenoj zoni su zabranjena
  • ID 85932 dobit će kaznu za PowerGaming (PG)
  • Pisanje na "RP" van svesti se smatra kao nešto što nije realistično u stvarnom životu.
  • ID 53544 nije prekršio napomenuta pravila
  • Nedovoljno dokaza za kršenje istih, ušli ste na DOC područije sa oružjem gde je imao pravo da vas privede, lažno ste se predstavljali, UB nije prekršen.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom