Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
86354
Players nickname
Raka Natxo
Suspect ID
77529
Date of violation
Jan 27, 2026
Time of violation
14:40
Proofs
https://youtu.be/JlmQrNMo1Qc

mandarina

Player
Player
Stvarno sam jako potresen ova osoba m je toliko psovala i vredjala da sam bio zgranut telim da se osoba kazni jer sam i dalje potresen i uzrujan u jednom delu mi je cak reko i da sam nevaspitan

Miki Black.

Player
Player
Stvarno sam jako potresen ova osoba m je toliko psovala i vredjala da sam bio zgranut telim da se osoba kazni jer sam i dalje potresen i uzrujan u jednom delu mi je cak reko i da sam nevaspitan
Bata ti je reko da si picka nije te nijednom recju ooc uvredio ili ti spomenuo familiju?

Sussy White

Player
Player

Tica Abyss

You and I drink the poison from the same vine
Server Administrator
Pregled žalbe u toku..​

Tica Abyss

Server Administrator
Svaki naredni OffTop komentar biće kažnjen.

Tica Abyss

Server Administrator
Prihvaćeno.

ID 86354 će biti kažnjen za MG
ID 85313 će biti kažnjen za Generalno Pravilo 6.4

MG - Korišćenje Discorda ili drugog software-a za komunikaciju u toku RP situacije je zabranjeno.
G.P 6.4 - Zabranjeno je igrati lošu stranu zaposlenika državnih struktura (na primjer: loš policajac, političar) bez biografije RP -a.
(Prolazite pored članova koji psuju civila i ne reagujete povodom toga iako krše zakonik)

Što se tiče ID-eva 77529 i 50147 nisu prekršili pravila.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom